Hesabım
    Michael Rooker, "The Suicide Squad" Haberlerini Yalanladı

    Michael Rooker'dan, kendisi hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama geldi.

    Geçtiğimiz günlerde The Suicide Squad ile ilgili bir iddia ortaya atılmıştı. Bu iddiaya göre Guardians of The Galaxy'nin başarılı oyuncusu Michael Rooker, The Suicide Squad'da King Shark karakterine hayat verebilirdi. Ancak Rooker'dan konu ile ilgili yalanlama geldi.

    DC çizgi romanlarından ikinci kez uyarlanacak olan Suicide Squad projesi ile ilgili gün geçtikçe yeni detaylar ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz haftalarda filmin kadrosunda iki yeni isim eklenmişti. Bu isimler Polka Dot Man'i canlandırmak üzere David Dastmalchian ve Ratcatcher karakteri için Portekizli oyuncu Daniela Melchoir olmuştu. Bunların üstüne bir iddia daha ortaya atılmıştı. Bu iddia Michael Rooker'ın The Suicide Squad filminde King Shark karakterini canlandırması üzerineydi. Ancak Rooker'dan çok zaman geçmeden yalanlama geldi. Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Rooker "Bu doğru haber değil. Filmin oyuncu kadrosuna katılmadım." sözlerini ifade etti. Yönetmen James Gunn ise bu paylaşıma "Haha" yorumunu yaparak oyuncuya katıldı. Rooker, sevilen Marvel Sinematik Evreni filmlerinden Guardians of The Galaxy'nin iki filminde Yondu karakterine hayat vermişti. Genellikle canlandırdığı kötü karakterler ile tanınan Rooker, The Walking Dead dizisinde de sevilmeyen karakterlerden biri olan Merle Dixon'ı canlandırmıştı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    DA...........NOT!!!

    Michael Rooker (@michael_rooker)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Henüz kesin olmamakla birlikte John Cena'nın da filmde yer alacağı söylentileri dolaşıyor. Ayrıca James Gunn'ın henüz bir oyuncu bulamadığı karakterleri arasında Peacemaker karakteri bulunuyor  Filmin oyuncu kadrosunda yer alması kesinleşen isimler arasında Captain Boomerang karakteriyle Jai Courtney, Harley Quinn rolüyle kısa da olsa yer olacak olan Margot Robbie, Rick Flag rolüyle Joel Kinnaman, Amanda Walker olarak Viola Davis bulunuyor. Anti kahramanları hikayesinin odağına alan Suicide Squad filmi eleştirmenler tarafından yeterli bulunmasa da dünya çapında 750 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Ayrıca En İyi Saç Makyaj Tasarımı kategorisinde Oscar ödülüne layık görülmüştü. Bu durum da Suicide Squad'ı ilk Oscar kazanan DC filmi olma niteliğine taşımıştı. James Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği The Suicide Squad'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top