Hesabım
    Yeni Purge Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

    Beşinci Purge filminin vizyon tarihi belli oldu.

    Dördüncü filmi The First Purge'ü geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluşturan serinin yeni filmi için hazırlıklara başlandı. Filmden ilk detaylar geldi. Bu detay ise filmin izleyicilerinin karşısına çıkacağı tarihin belirlenmesi oldu. Şimdilik Untitled Next Purge Chapter adını alan film, Universal Pictures ve Blum House işbirliğiyle vizyona girecek.

    Arınma Gecesi, Arınma Gecesi: Anarşi, Arınma Gecesi: Seçim Yılı ve İlk Arınma Gecesi filmleriyle karşımıza çıkan Purge serisine yeni bir film daha ekleniyor. Ethan Hawke'ın başrolünde yer aldığı serinin yeni filminin Ghostbusters'a rakip olarak vizyona girmesi bekleniyor. Yeni Purge filmi, Jason Reitman'ın Ghostbusters'ının vizyon tarihi olan 10 Temmuz 2020 tarihini izleyicilerle buluşma tarihi olarak kendine seçti. Serinin yaratıcısı James DeMonaco, Entertainment Weekly'ye konuşmuş ve 12 saatlik yasadışı kaosun artık sonunun geleceğini belirtmişti. DeMonaco sözlerine şu şekilde devam etti: "Bence her şeyi sonlandırmak için harika bir yol. Bence biz her şeyi bitirmek istiyoruz, bu sefer çok heyecanlıyım. Bu fikirle geldiğimde ve herkese söylediğimde heyecanlı gibi göründüler ve bence bu gerçekten havalı bir son olacak."

    Henüz adı belli olmayan gelecek Purge filminin yapımcılığını Jason Blum, DeMonaco ve Sebastien K. Lemencier, Michael BayBrad Fuller ve Andrew Form üstleniyor. 2013 yılında başlayan ve beşinci filmi için hazırlıklara başlanan serinin ilk filmi dünya çapında 456.8 milyon dolar gibi önemli bir gişe hasılatına imza atmıştı. Ayrıca serinin 10 bölümlük mini dizisi de bulunuyor. Dizide kız kardeşinin gizemli mektubu ile kasabaya geri dönen Migel ve bir arınma tarikatına bağlı olan ve kendisini tarikat liderine adayan Penelope’nin yaşadıkları anlatılıyor. Ayrıca dizinin ikinci sezonu için sipariş verildiği biliniyor. Serinin son filmi ile ilk Arınma Gecesi'ne dönüş yapmıştık. Devrimin başladığı zamana döndüğümüz film Gerard McMurray tarafından yönetilerek hayata geçirilmişti.

    Korku ve gerilim türündeki Purge serisinin beşinci filmi 10 Temmuz 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top