Hesabım
    Karen Gillan'dan, "Jumanji: Welcome To The Jungle 2" Karesi

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2 çekimleri başladı.

    Jumanji serisinin yeni filmi Jumanji: Welcome To The Jungle 2 çekimlerinin bitirildiği resmi olarak duyurulmuştu. Dwayne Johnson'ın yaptığı paylaşımın ardından şimdi de Karen Gillan'dan bir set karesi geldi. Gillan, bu kareyi sosyal medya üzerinden sinemaseverlerle paylaştı.

    Guardians of The Galaxy serisi ve Avengers: Infinity War ile Avengers: Endgame filmlerinin yıldız oyuncusu Karen Gillan, film çekimlerinden bir kareyi sosyal medya üzerinden paylaştı. Paylaşım metninde ise şu sözlere yer verdi: "Bu Noel'de gösterilecek olan gelecek Jumanji filmini hazır hale getirdiğimiz an! Ekip bir araya gelecek, ama tam olarak sizin bizi tanıdığınız gibi değil..."

    Karen Gillan'ın paylaştığı karede Jack Black, Dwayne Johnson ve Kevin Hart'ı da görme imkanı yakalıyoruz. Filmin yapımcılarından Dany Garcia'nın söylediklerine göre Jumanji: Welcome To The Jungle 2 ilk filmden çok daha cesur olacak. Tropikal ormanlarda ve buz kaplı dağlarda geçen film 1995 yılında Robin Williams'ın başrolünde yer aldığı Jumanji filminin devam halkası olan ikinci film olma özelliğine sahip. Bilindiği üzere Gillan, video oyunu karakteri Ruby Roundhouse isimli dövüş sanatçısını oynuyor. Filmin yönetmen koltuğuna Jake Kasdan otururken senaryosuna FringeLost gibi bilim kurgu yapımlarının senaryosunu kaleme alan Jeff Pinkner ile KnightfallEverything Sucks, Origin gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Scott Rosenberg imza atıyor.

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Ocak 2020'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top