Hesabım
    Ryan Reynolds'tan X-Men Günü Paylaşımı

    Ryan Reynolds, X-Men Origins: Wolverine'i de içeren mizahi bir paylaşım yaptı.

    Deadpool filmlerinin ve Pokemon Detective Pikachu'nun yıldızı olan Ryan Reynolds, X-Men Günü ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımında on yıl önce Deadpool karakteriyle rol aldığı X-Men Origins: Wolverine filmiyle ilgili şaka da yapmayı ihmal etmedi.

    20th Century Fox'un bünyesinde bulunan Deadpool filmlerinin başarılı oyuncusu Ryan Reynolds, sosyal medya üzerinden X-Men Günü'nü kutladı. Bununla ilgili bir paylaşım yapan Reynolds paylaşımında şu sözleri sarf etti: "X-Men Gününüz kutlu olsun. Kostümü giydiğim günden beri hayatımdaki en büyük olayım bu oldu. 2009'daki "Alıştırma Deadpool"da bile."

    Bilindiği üzere Deadpool karakteri ilk kez Wolverine'in geçmişine gittiğimiz X-Men Origins: Wolverine filminde görülmüştü. Ancak o filmde, şimdiki ikonik kırmızı kostüme sahip olmayan Deadpool, konuşma yetisinden yoksun, üzerinde deneyler yapılmış olan, çok daha vahşi ve bilinçsiz bir karakterdi. Bu nedenle alay konusu haline gelen karakter, Deadpool filmleri sayesinde önemli bir yere sahip oldu. Disney ve 20th Century Fox'un işbirliği yapmaya başladığı zaman, Disney'in CEO'su Bob Iger bir açıklama yaparak Deadpool filmlerinin devam edeceğini belirtmişti. Kevin Feige'in söylediklerine göre de Marvel ile X-Men'in uzun bir sürecin ardından birleşmesi gibi bir plan bulunuyor. Disney, The New Mutants ve Gambit gibi X-Men filmlerini rafa kaldırmasına rağmen Deadpool hakkında büyük planları olduğunu ifade etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top