Hesabım
    Florence Pugh'lı "Midsommar"dan Fragman!

    Korku filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

    Başarılı yönetmen Ari Aster'in ikinci yönetmenlik denemesi olan Midsommar'dan fragman paylaşıldı. Korku türündeki film, vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Midsommar'ın fragmanında, bir çift ve arkadaşlarının birlikte İsveç'teki bir festivale katılmak üzere yolculuk yaptıklarını görüyoruz. Bu renkli festivalin kabusa dönüşmesi de kaçınılmaz oluyor.

    Hereditary filmiyle akıllara kazınan Ari Aster yönetmenliğinde olan korku türündeki filmin konusu ise şöyle: Dani ve Christian ayrılmanın eşiğinde olan Amerikalı bir çifttir. Ama bir aile travması onları bir arada tutuyordur. Dani yaşadığı bu acı dolu olayın ardından Christian ve arkadaşlarının gideceği bir festivale davet edilir. İsveç'te olan bu festival bir ömür süresinde yalnızca bir kez gerçekleştiriliyordur. Başlarda son derece güneşli, eğlenceli ve ilginç gibi görünen bu festival, garip köylülerin gittikçe daha garipleşen davranışları ve rahatsız edicilikleri nedeniyle bir kabusa dönüşür.

    ClimaxEight Grade, Mid90's, A Prayer Before DawnHot Summer NightsHow To Talk To Girls At PartiesFirst ReformedThe Disaster ArtistIt Comes At Night gibi başarılı filmleri bünyesinde bulunduran A24 bünyesinde bulunan filmin yönetmen koltuğuna Hereditary filmiyle büyük bir başarı yakalayan Ari Aster geçiyor. Filmin oyuncu kadrosunda Fighting With My Family'nin yıldız oyuncusu Florence PughBlack Mirror: Bandersnatch'in başarılı yüzü Will Poulter, komedi dizisi The Good Place'te Chidi olarak izlediğimiz William Jackson Harper, son olarak Eşitlik SavaşçısıKinStrange Angel gibi yapımlarda gördüğümüz Jack Reynor, Stockholm Stories, Springfloden, Bron/Broen gibi yapımlarda izlediğimiz Julia Ragnarsson gibi isimler yer alıyor. Korku türündeki Midsommar filmi yurt dışında 3 Temmuz tarihinde izleyicileriyle buluşacakken, filmin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 26 Temmuz tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top