Hesabım
    James Wan'lı Mortal Kombat Sonunda Gerçek Oluyor!

    Yıllar öncesinden gelen yeniden çevrim haberleri, gerçeğe dönmek üzere..

    Yıllar önce haberleri gelen, ancak bugüne kadar akibetini bilmediğimiz James Wan'lı Midway'in kült dövüş oyunu Mortal Kombat'in beyazperde uyarlaması sonunda gerçekleşiyor. New Line Cinema tarafından beyaz perdeye aktarılacak olan yapımın yönetmenliğini daha önce duyurulduğu üzere Simon McQuoid üstlenirken, senaryosu ise Resident Evil'ın da yeniden çevrimini yazan senarist Greg Russo tarafından kaleme alınıyor.

    James Wan konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi; "Aquaman'i çekerken yaşadığım inanılmaz deneyimin ardından, Avustralya'ya Mortal Kombat gibi bir başka yapım getirecek olmaktan gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım." 

    Yapılan açıklamaya göre filmin ön hazırlığı bu ay içinde Güney Avustralya'da başlayacak. Tüm prodüksiyon ekibinin Avustralyalı olması beklenirken, filmin post prodüksiyonu ve görsel efektleri de orada yapılacak. Filmin konusu ve karakterleri hakkında henüz bir bilgi olmasa da Joel Edgerton'ın Kano'yu oynayacağı söylentiler arasında. Oyundan başka hangi karakterler filme taşınacağı artık Greg Russo'nun senaryosuna kalmış. Ancak emin olunan bir konu var ki, o da şiddet dolu bir oyundan uyarlanan yeni Mortal Kombat'ın kesinlikle 18 yaş sınırına takılacağı.

    İlki 1992'de piyasaya çıkan ve şu ana dek 21 farklı sürümü bulunan Mortal Kombat oyununun, iki beyaz perde uyarlaması bulunuyor. İlki 1995 yılında yapılan Ölümcül Dövüş, dünya çapında 122 milyon dolar gişe yaparak büyük beğeni toplasa da, 1997'de yapılan devam filmi Ölümcül Dövüş 2 yalnızca 52 milyon dolar kazanarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top