Hesabım
    Kim Daha Mutlu? Vizyona Hazır

    Bu cuma sinemalarda..

    Bu hafta vizyona girecek olan, yönetmen ve senaristliğini Hakan Haksun'un üstlendiği, başrollerinde Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan DenizyaranÜmit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın yer aldığı romantik komedi "Kim Daha Mutlu?" filminin galası gerçekleşti.

    Birbirlerinin hayatlarına bakarak ve kendilerinde olmayana göre, mutluluk hedeflerini belirlemiş üç genç kadının samimi hikayesini anlatan Kim Daha Mutlu; bir düğün ve sonrasında yaşananlarla, içiçe geçen hayatların komik, romantik ve bir o kadar da eğlenceli hikayesini beyaz perdeye taşıyor. 

    Bilge, mutluluğun sırrının evlilikte saklı olduğunu düşünen genç bir kadındır. Dünya evine gireceği günü sabırsızlık bekleyen Bilge, yakın zamanda nikah masasına oturacak olan Şükran’ın yerinde olmak istemektedir. Evlendiği için Bilge’nin gıpta ettiği Şükran ise, sahip olduğu şeylerle yetinemez. Şükran, sürekli kendisinde olmayan şeylerin sıkıntısını yaşar. Şükran ve Bilge’nin mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip olduğunu düşündüğü Aylin’in derdi ise, diğerlerinden oldukça farklıdır.

    Ünlü şarkıcı Gülçin Ergül'ün filmle aynı adı taşıyan Kim Daha Mutlu ve Hoşgeldin şarkılarını seslendirdiği film 17 Mayıs Cuma günü seyircisi karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top