Hesabım
    Kaya Scodelario’lu “Ölümcül Sular”dan Yeni Poster!

    Kaya Scodelario başrollü korku filmi “Ölümcül Sular”dan yeni poster geldi.

    Uğultulu Tepeler”, “Labirent: Ölümcül Kaçış” ve “Karayip Korsanları Salazar’ın İntikamı” gibi filmlerle tanınan ve son olarak bu sene “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”da boy gösteren genç yıldız Kaya Scodelario’nun başrolünü üstlendiği korku filmi “Ölümcül Sular”ın yeni posteri görücüye çıktı.

    Başrol isme filmde Altın Küre adaylığı bulunan Barry PepperRoss AndersonAnson BoonGeorge Somner ve Ami Metcalf gibi oyuncular eşlik ediyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ise “Yüksek Tansiyon”, “Tepenin Gözleri” ve “Boynuzlar” gibi filmlere imza atan ve son olarak 2016 yılında “Dokuzuncu Hayat” ile karşımıza çıkan Alexandre Aja üstleniyor.

    “Ölümcül Sular”, şiddetli bir kasırgaya karşı yaşam savaşı veren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Florida’da 5. kategorideki bir kasırga ile karşı karşıya kalan genç kadın, babasını kurtarmaya çalışırken kendisini su altında kalan bir evin içinde bulur. Evin içine hapsolan kadın, Florida'nın en vahşi ve korkulu avcılarına karşı kendini korumak için savaşmak zorundadır.

    “Ölümcül Sular” ülkemizde 12 Temmuz tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top