Hesabım
    Bill Murray Yeni "Ghostbusters" Filmiyle İlgili Konuştu

    Murray, Ghostbusters'da rol alacak mı?

    Yeni nesil genç kadrosuyla beyaz perdeye aktarılacak olan devam filmi Ghostbusters ile ilgili Bill Murray'den açıklama geldi. Murray bilindiği üzere kültleşmiş orijinal Ghostbusters filmlerinin başrolünde yer alıyordu. Murray, Jason Reitman yönetmenliğinde gerçekleştirilecek olan yeni filmde rol alıp almayacağı konusunda yorum yaptı.

    Lost In Translation, Rushmore, Moonrise Kingdom, Life Aquatic with Steve Zissou, Isle of Dogs, City of EmberBroken Flowers gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu Bill Murray, yeni nesil Ghostbusters devam filmiyle ilgili yorumda bulundu. Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman'ın yönetmen koltuğuna geçeceği yeni filmde Murray'in rol alıp almayacağıyla ilgili açıklama yapıldı. Murray konu hakkında şu sözleri sarf etti: "2016 yapımı rebootta yer almıştım, çünkü bana teklif etmişlerdi. Eğer hayır deseydim o filmi desteklemediğimi söylemiş gibi olacaktım. 'Tamam, onları destekleyeceğim çünkü onları bir insan olarak destekleyeceğim' şeklinde düşündüm. Onda bu şekilde rol aldım ve gelecek filmde de aynı şeyi yapardım". Ancak Bill Murray'ye rol alması için bir teklif gönderilip gönderilmediği henüz bilinenler arasında yer almıyor. Murray 1984 yapımı Ghostbusters I ve Ghostbusters II filmlerinde Dr. Peter Venkman karakterine hayat vermişti.

    2016 yapımı kadın başrollü Ghostbusters filmi eleştirmenler tarafından beğenilmemiş ve Jason Reitman'ın yeni filmiyle birlikte yok sayılmaya başlanmıştı. Çünkü Reitman, yeni Ghostbusters filminin bir devam filmi olacağını ifade etmişti. Bunun üzerine de yönetmen birçok tepkiye maruz kalmıştı. Yeni nesil Ghostbusters devam filminin oyuncu kadrosuna ise Captain Marvel'da genç Carol Danver'a hayat veren, The Haunting of Hill HouseGiftedFuller House gibi yapımların minik yıldız oyuncusu Mckenna Grace; It: Chapher One ve şimdilerde yeni sezonu için hazırlık yapan Stranger Things'in yıldız oyuncusu Finn Wolfhard ve The Sinner, Fargo, The Widows, The Leftovers gibi yapımlardan tanıdığımız Carrie Coon eklenmişti. Ancak geri kalan isimler henüz bilinmiyor. Henüz adı belli olmayan Ghostbusters filminin hazırlıklarına devam ediliyor. Her şeyin yolunda gitmesi durumunda film, ülkemizdeki ve dünyadaki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 tarihinde buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top