Hesabım
    Famke Janssen ve Jeffrey Dean Morgan'lı The Postcard Killings'den İlk Görsel!

    The Postcard Killings'den ilk kare paylaşıldı.

    Suç ve gerilim türündeki The Postcard Killings filmiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bu detaylara göre X-Men filmleriyle tanınan başarılı isim Famke Janssen filmin oyuncu kadrosuna katıldı. Ayrıca suç ve gerilim türündeki filmden bir de Jeffrey Dean Morgan'lı görsel yayınlandı.

    Variety'nin haberine göre, suç ve gerilim türünde olan ve Danis Tanovic'in yönetmen koltuğunda bulunduğu The Postcard Killings'den görsel yayınlandı. Liza Marklund ve James Patterson'ın yazarı olduğu 2010 yılında ilk kez okuyucularıyla buluşturulan aynı isimli romandan beyaz perdeye aktarılan filmin senaryosunu da Marklund ve Patterson kaleme aldı. Bilindiği üzere filmde rol alan Jeffrey Dean Morgan Jacob Kanon isimli karaktere hayat veriyor. Kanon, New York'lu bir dedektifi canlandırıyor. Dedektif, kızını öldüren katilin peşine düşerek büyük bir kovalamacaya adım atıyor. Jamke Janssen ise, ölen kızın annesi olan Valerie Kanon'a hayat veriyor. Kitabın konusu ise şöyle: Avrupa'da birçok yeni evli çift, arkasında hep aynı izi bırakan cinayetlerle karşı karşıya kalıyordur. Kanon'un kızı da balayı sırasında öldürülmüştür. Kanon da İskandinav bir gazetecinin yardımı ile olayı çözmeye çalışacaktır.

    No Man's Land, Bir Hurdacının Hayatı, Death Sarajevo, L'enfer, Tigers gibi yapımların yönetmen koltuğuna geçen ve Cannes, AFI, Berlin, İstanbul gibi prestijli film festivallerinde ödüle layık görülen yönetmen Danis Tanovic'in yönetmenliğini üstlendiği The Postcard Killings'in oyuncu kadrosunda Supernatural, The Walking Dead, Watchmen, Rampage, Losers gibi yapımlardan tanıdığımız Jeffrey Dean Morgan; 2000'li yıllarda başlayan X-Men serisinin Jean Grey'i olarak izlediğimiz ve bir zamanların Bond kızı olan Famke Janssen; The Titan, Jamestown, A Very English Scandal gibi yapımlarda karşımıza çıkan Naomi Battrick; Ruairi O'Connor, Cush JumboDenis O'Hare gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere Famke Janssen'ın canlandıracağı Valerie rolü için daha önce Wonder Woman filmlerinden hatırladığımız Connie Nielsen ile anlaşma sağlanmıştı. Filmin ne zaman sinemalardaki izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top