Hesabım
    Jemaine Clement, Avatar 2'nun Kadrosuna Katıldı

    Avatar 2'nun kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    Legion dizisinin yıldız oyuncusu Jemaine Clement'in, Avatar 2'nun kadrosuna katıldığı resmi olarak duyuruldu. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda Clement'in Avatar 2'da canlandıracağı karakter konusunda da bilgi verildi.

    James Cameron'ın yönetmenliğini üstleneceği Avatar 2 kadrosunda Legion, Flight of The Conchords, What We Do In The Shadows, Divorce gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Jemaine Clement'in de yer alacağı resmi olarak açıklandı. Açıklamada yer alan başka bir bilgiye göre Clement, Dr. Garvin karakterine hayat verecek. Bu karakter ise bir deniz biyologu olarak biliniyor. Bilindiği üzere film için Avatar'dan birçok oyuncu geri dönüş yapıyor. Bu isimler arasında Zoe Saldana, Sam Worthington,  Sigourney WeaverStephen LangGiovanni Ribisi, yer alıyor. Ayrıca kadroya eklenen isimler arasında Cameron ile birlikte Titanic'te birlikte çalışma imkanı yakalayan Oscar ödüllü başarılı oyuncu Kate WinsletEdie FalcoOona Chaplin ve Cliff Curtis bulunuyor. Kadrosuya sürpriz olarak eklenen isim ise Vin Diesel oluyor. Fast & Furious serisinin yıldız oyuncusu Vin Diesel, geçtiğimiz ay içerisinde James Cameron ile birlikte sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video aracılığıyla filmde yer alacağının ipuçlarını vermişti. Ardından başka bir paylaşımda filmde ne kadar çok yer almak istediğini belirtmişti. Ancak hala resmi olarak yapılan bir duyuru bulunmuyor. 

    Avatar 2'nin konusu henüz bilinmemekle birlikte ilk filmin konusu şöyleydi: Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na’vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın arasına karıştığında doğa ile de bütünleşir. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları mercek altına almak üzere Avatar adında bir program meydana getirmiştir. Bu program insanları kısmen insan kısmen de Na’vi haline büründürerek misyon amaçlı Pandora’ya göndermektedir. Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişime uğrayarak işlevsel hale gelmektedir. Bu sırada Na’vi halkından Prenses Neytiri ile karşı karşıya gelen Jake, ansızın bir farkındalık yaşar ve bir araştırma misyonu ile gönderildiği bu gezegeni, kendi dünyalısından korumaya karar verir.

    Geçtiğimiz günlerde açıklanan Disney vizyon takvimine göre Avatar 2 bir yıl ileri bir tarihe atıldı. Serinin devam filmleri tam dört filmden oluşacak. İkişer yıl ara ile izleyicileriyle buluşturulması planlanan Avatar filmleri hakkında başka bir ayrıntı bulunmuyor. Avatar 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Aralık 2021 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top