Hesabım
    James Gunn, Kovulması Hakkında Konuştu

    James Gunn, Guardians of The Galaxy ve The Suicide Squad hakkında konuştu.

    Guardians of the Galaxy serisinin başarılı yönetmeni James Gunn, Disney tarafından kovulması ve yeniden işe alınması hakkında konuştu. Disney ile yollarını ayırdığında Warner Bros tarafından işe alınan Gunn, bunun için hiç kimseyi suçlamadığını ifade etti.

    Guardians of the Galaxy'nin mevcut olan iki filminin yönetmen koltuğunda bulunan James Gunn, geçmişinde sosyal medya üzerinden yaptığı uygunsuz paylaşımın ortaya çıkması nedeniyle Disney tarafından işten çıkarılmıştı. Ancak bir süre sonra Disney, Guardians of the Galaxy vol.3 filmi için yeniden Gunn ile anlaşma yaptı. Bu sırada birçok oyuncu Gunn'a destek olmayı ihmal etmedi. Hatta bazıları, Gunn'ın işe geri alınmaması durumunda istifa edeceklerini itiraf etmişti. Bu sırada Gunn, Warner Bros bünyesindeki DC filmi The Suicide Squad'ın senarist ve yönetmeni olması üzerine anlaşma masasına oturmuştu. İki rakip firmanın da odağında bulunan Gunn, konu hakkında açıklama yaptı: "Kimseyi suçlamıyorum. Toplum içinde söylediğim şeylerden dolayı bir süre kötü hissettim ve hissediyorum da. Yaptığım şakalardan bazıları, mizah anlayışımın aldığı bazı hedefler, duyarlı olmadan ortaya koyduğum şeylerin amacım dışındaki sonuçlarını oluşturuyor. Biliyorum ki insanların canı söylediğim şeylerden dolayı yandı ve yeterince duyarlı olmayarak söylediğim şeyler nedeniyle bu durum hala benim sorumluluğumda.  Kötü hissediyorum ve sorumluluğu tamamen üzerime alıyorum. Disney beni kovma konusunda haklıydı. Bu serbestçe konuşabileceğiniz bir şey değildi. Onların hoşuna gitmeyen şeyler söyledim ve beni kovma hakları vardı. Bu durum hiç tartışma konusu olmadı."

    James Gunn, bir süre boyunca geleceği hakkında endişeli olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: "Neye inanacağımı bilmiyordum. İşe geri alındığımı söyleyen haberlere göre bir günlüğüne göre bu büyük bir hikayeydi ve ardından sona erdi. Bu olaylar gerçekleştiğinde günlerce sürdü. Haberleri ne kadar okumazsam okumayayım, arkadaşlarım ve ailemin çok üzgün olduklarıyla ilgili gönderdikleri mesajlarla şarapneli hissediyordum. Sonunda şöyle olmak zorunda kaldım 'Çocuklar, şu anda negatif şeylere odaklanamam, bu beni yaralar.'"

    Bilindiği üzere Guardians of the Galaxy çekimlerine önümüzdeki yıl içerisinde başlanacak. Ancak vizyona ne zaman gireceği henüz belli değil. The Suicide Squad filminin ise 6 Ağustos 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top