Hesabım
    Ethan Hawke Ve Alessandro Nivola, "Satan Is Real"da Başrol!

    Satan Is Real filminin başrolündeki isimler belli oldu.

    The Louvin Brothers olarak tanınan müzisyen kardeşlerin hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin başrolünde yer alacak olan iki isim ise belli oldu. Bu isimler dört kez Oscar adaylığı alan Ethan Hawke ile başarılı oyuncu Alessandro Nivola oldu.

    Variety'nin haberine göre, Charlie ve Ira Louvin isimli müzisyen kardeşlerin hikayesi film oluyor. Yaptıkları country müziği ile tanınan The Louvin Brothers'ı canlandıracak isimler Training Day, Before üçlemesi, Boyhood, Predestination, Sinister, Magnificent SevenFirst Reformed gibi yapımların yıldız oyuncusu Ethan Hawke ile Face/Off, American Hustle, The Art of Self DefenseYou Were Never Really Here gibi yapımlardan tanıdığımız ve The Sopranos flashback'i The Many Saints of Newark'ta izleyeceğimiz Alessandro Nivola olacak. Bilindiği kadarıyla müzisyen kardeşlerin ilişkisi sevgi, nefret, kıskançlık ve bolca alkol üzerine kuruluydu. Hawke ve Nivola'nın söylediklerine göre kardeşlerin ses tonlarında aileden gelen bir uyum vardı. Oyuncular ise performanslarında o uyumu yakalayabilmeyi umut ediyorlar. Hawke konu hakkında "Bu bizim için önemli bir ifade yöntemi. Kulağa hem şiddetli, hem güzel geliyor; müzik böyle olmalı. Agresif, elektrikli, garip... Brooklyn folk rock'ı gibi değil. Havalı country adamları özentisi değiller. Bu bir taşralı dini müzik." Nivola'nın söylediklerine göre ise onların hikayesi öğrenilmesi gereken trajik bir hikaye. Son derece dinine bağlı olan kardeşlerin sürekli olarak kiliseye gittiği ve şarkılarını da din üzerine yaptıkları biliniyor. Ancak Hawke'ın söylediklerine göre kardeşler ikinci kişiliklerini de yaşamayı ihmal etmiyorlardı. Bu kişilikleri kadınlarla çok fazla zaman geçirmek ve birbirlerinin hayatlarını mahvetmeyi içeriyordu. 

    Satan Is Real filminin yönetmen koltuğuna Upright Citizens Brigade, Junebug, Perfect Partner gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Phil Morrison oturacak. Morrison, daha önce de Nivola ile birlikte Junebug filminde çalışmıştı. Filmin senaryosu, Charlie Louvin ve Benjamin Whitmer tarafından yazılan Satan Is Real: The Ballad of The Louvin Brothers kitabından uyarlanacak. Uyarlayacak olan isimler ise Jon Raymond ve Shelby Gaines olacak. Filmin ne zaman gösterime sunulacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top