Hesabım
    "Aykut Enişte" Oyuncuları Filmi Anlattı!

    Cem Gelinoğlu başrollü Aykut Enişte'den röportaj videoları paylaşıldı.

    İçerisinde romantizmi eksik olmayan komedi türündeki Aykut Enişte filminden iki yeni video paylaşıldı. Bu videolarda başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu başta olmak üzere Melis Babadağ, Ege Kökenli, Müfit Kayacan, Güven HoknaMekin Sezer gibi isimlerle yapılan röportajlara yer veriliyor.

    Oyuncularının filmi ve canlandırdıkları karakterleri anlattıkları videoları yayınlanan komedi türündeki Aykut Enişte filminin konusu ise şöyle: Tanımadığı bir kadın Aykut'tan telefonda babasına onun sevgilisiymiş gibi davranmasını ister. Bunun üzerine babası, kızını ve sevgilisini yemeğe davet edecektir. Bu yemeğin ardından ise olaylar birbirini tanımayan bu ikiliyi evlendirmeye kadar gidecektir. Ancak bir sorun vardır. Aykut zaten başka biriyle evlenmeye hazırlanmaktadır. Bu durumda Aykut, iki farklı ailenin de eniştesi olarak işin içinden çıkmaya çalışacaktır. Aykut, bunu başarabilecek midir?

    Ali Kundilli, Ali Kundilli 2, Yok Artık 2 ve Şansımı Seveyim filmleriyle tanınan ve ilk kez Vine fenomeni olarak takipçilerinin karşısına çıkan Cem Gelinoğlu'nun başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Beni Unutma, Yeşil Deniz, Oğlan Bizim Kız Bizim gibi yapımlardan hatırladığımız Melis Babadağ; Kalp Atışı dizisi ve Taksim Hold'em ile karşımıza çıkan Ege Kökenli; Kız Kardeşler, Anons, Görülmüştür, Son Çıkış, Yol Kenarı, Albüm, Körfez gibi ödüllü filmlerin usta oyuncusu Müfit Kayacan; Köksüz filmiyle tanıdığımız ve birçok dizide karşımıza çıkan Lale Başar; usta tiyatro oyuncusu Ali Erkazan, Güven Hokna, Özlem ÇakarSelen DomaçFerdi Sancar, Mekin Sezer ve Ecrin Moğultaygibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini daha önce yardımcı yönetmen konumunda Pek Yakında ve Tatlım Tatlım filmlerinde yer alan ve ilk yönetmenlik denemesini yapan Onur Bilgetay üstleniyor. Senaryoda ise Cem Gelinoğlu ile Giray Altınok'un imzası bulunuyor.

    Aykut Enişte filminin izleyicileriyle 24 Mayıs 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top