Hesabım
    Spor Draması “Swing”in Başrolünü Michael Shannon Üstlenecek!

    Başarılı aktör Michael Shannon yeni projesine karar verdi.

    Revolutionary Road”, “Man of Steel” ve “Nocturnal Animals” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “12 Strong”da izlediğimiz Michael Shannon’ın yeni filmi belli oldu. İki Oscar ve Altın Küre adaylığı bulunan başarılı aktör spor draması “Swing”in başrolünü ve yapımcılığını üstlenecek.

    Friday Night Lights” ve “Dead Poets Society” filmlerinden izler taşıyan “Swing”, 1999 yılı dolaylarında geçiyor ve seçkin üniversite kürek takımlarının rekabet ettiği bir ortamı konu alıyor. Film, son sınıf öğrencisi bir grup arkadaşa odaklanıyor. Aynı zamanda takım arkadaşı olan gençlerin hayatı, işlevsiz takımlarının başına koç olarak bir Vietnam gazisi (Michael Shannon) geldiğinde tamamen değişir.

    Filmin yönetmen koltuğunda “Pretty in Pink”, “The Replacements” ve “The Whole Ten Yards” gibi filmlere imza atan Howard Deutch oturuyor. Senaryosuna Vojin Gjaja’nın imza attığı filmin yapımcı kadrosunda Lucas Jarach, Robert Ogden Barnum, Daniel Dávila ve Byron Wetzel yer alıyor. Çekimlerine önümüzdeki Eylül ayında New Jersey’de başlanması beklenen filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top