Hesabım
    Gerard Butler'lı "Angel Has Fallen"dan Fragman!

    Aksiyon filmi "Angel Has Fallen"dan fragman yayınlandı.

    Gerard Butler'ın başrolünde yer aldığı serinin üçüncü filmi Angel Has Fallen'dan fragman yayınlandı. Serinin diğer filmleri Olympus Has Fallen ve London Has Fallen filmlerinden oluşuyordu. Bu kez yönetmen koltuğuna Ric Roman Waugh'nun oturduğu devam filmi Angel Has Fallen'ın fragmanında, Mike Banning'in terörist saldırıların hedefi haline geldiğini görüyoruz.

    Aksiyon türündeki serinin üçüncü filmi Angel Has Fallen'ın konusu ise şöyle: Gizli Servis üyesi ve başkan koruması Mike Banning'i, Başkan Allan Trumball'un hayatını tehdit eden bir Hava Kuvvetleri saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Banning, Hava Kuvvetleri'nin yaptığı uçuşun ortasında terörist saldırıların hedefi olur. Bu olayın ardından karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI'dan kaçınmak zorunda kalacaktır.

    Antoine Fuqua yönetmenliğindeki ilk film, Olympus Has Fallen'da Beyaz Saray'ın teröristler tarafından ele geçirilmesine tanık olmuştuk. 2016 yapımı ikinci film London Has Fallen'da ise başbakanın cenaze törenine katılan dünya liderlerine suikast düzenlediği gerekçesiyle Mike Banning suçlu olarak gösterilmişti. İlk film dünya çapında 170 milyon dolar gişe hasılatı elde ederken, ikinci film 205 milyon dolara yükselmişti. Felon Snitch, Shot Caller, In The Shadows gibi yapımların senarist ve yönetmenliğini üstlenen Ric Roman Waugh, Angel Has Fallen'ın yönetmenlik koltuğuna oturuyor. Filmin senaryosunu Olympus Has Fallen ve Cehennem Melekleri 3'ün kadrosunda yer alan Katrin Benedikt; 5. Güç, Taken, Taşıyıcı, A Walk In The Clouds gibi yapımlardan tanıdığımız Robert Mark Kamen; üçlemenin tamamının senaryosunda imzası bulunan Creighton Rothenberger kaleme aldı. Angel Has Falleni'ın oyuncu kadrosunda ise aksiyon filmlerinin beğenilen ismi Gerard Butler'ın yanı sıra usta oyuncu Morgan Freeman; son zamanlarda Turn Up Charlie, Notorious, Covert Affairs gibi yapımlarda gördüğümüz Piper Perabo; John Wick serisi, Fringe, Borsch dizilerinden tanıdığımız Lance Reddick; Gotham dizisinde sergilediği Fish Mooney performansıyla beğeni toplayan Jada Pinkett Smith; O Brother Where Art Thou? filminden hatırladığımız ve Watchmen dizisiyle bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanan usta oyuncu Tim Blake Nelson gibi isimler yer alıyor.

    Angel Has Fallen filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top