Hesabım
    D23 Expo'da Hangi Disney Efsanelerine Ödül Verilecek?

    Ağustos'ta gerçekleştirilecek D23 Expo'dan ayrıntılar paylaşıldı.

    Disney'in 2009 yılından bu yana düzenlediği D23 Expo etkinliği bu yıl Ağustos ayında gerçekleştirilecek. Düzenlenecek olan etkinlikten ilk detaylar ise Disney hayranları ile paylaşıldı. Bob Iger'ın sunucusu olacağı D23 Expo'da bu yıl Disney efsanelerine ödülleri takdim edilecek. Ayrıca kimlerin katılım sağlayacağı da açıklandı.

    Disney'in CEO'su Bob Iger'ın sunumuyla gerçekleştirilecek olan D23 Expo etkinliği bu yıl 23 Ağustos'tan itibaren hayranlarla buluşturulacak. Açılış töreninde Disney efsanelerine özel ödüllerin takdim edilmesi beklenenler arasında yer alıyor. D23 Expo'da onurlandırılacak isimler arasında Iron Man'i son kez canlandırmış bulunan Robert Downey Jr., Iron Man filmlerinin yönetmeni olan ve ayrıca Happy karakterine hayat veren Jon Favreau, The Lion King'in Mufasa'sını, Star Wars serisinin Darth Vader'ını seslendiren James Earl Jones, bir zamanların efsane isimlerinden Bette Midler, yönetmen ve kareograf Kenny Ortega, Barnette Ricci, Walt Disney Imagineering'in eski başkan yardımcısı Wing Chao, Mulan ve Agents of Shield oyuncusu Ming Na Wen, The Lion King ve Pirates of The Caribbean gibi birçok önemli yapıma müzikleriyle hayat veren Hans Zimmer bulunuyor.

    Bob Iger, D23 Expo hakkında açıklamada bulundu: "Disney Efsaneleri Ödülleri, verebileceğimiz en büyük onurdur. Bu yeteneğin tanımlaması, başarının kutlaması, Bu ödüller, şirketimizde ve yaratıcı mirasımızda silinmez bir iz bırakan hanımefendi ve beyefendiler için teşekkürlerimizin dışavurumudur. Bu yılın onurlandırılan isimleri kalbimizde ve tarihimizde filmlerdeki, televizyondaki ve tema parklarımızdaki önemli katkıları nedeniyle bir yer kazandılar." Onur ödüllerinin verilecek olmasının yanı sıra düzenlenen bir seremoni ile bu isimleri el izleri kaydedilecek. Bu izlerin bronz baskıları Disney'in Burbank merkezindeki Disney Legends Plaza'da sergilenecek. Bilindiği üzere bu yıl ile birlikte bugüne kadar toplamda 276 Disney efsanesi kayıtlı olarak bulunuyor. Bu isimler arasında Tim Allen, Julie Andrews, Johnny Depp, George Lucas, Steve Martin, Dick Van DykeRobin Williams gibi birçok önemli isim bulunuyor. 2009 yılından beri her yıl hayranlarla buluşan D23 Expo etkinliği bu yıl da 23 Ağustos tarihinde düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top