Hesabım
    Michelle Rodriguez "Fast & Furious 9"da Yer Alacak!

    Michelle Rodriguez'in Fast & Furious devam filminde rol alacağı kesinleşti.

    Önceki filmlerinde Paul Walker'ın başrol olarak yer aldığı Fast & Furious'ın dokuzuncu filminin kadrosuna bir isim daha eklendi. Gün geçtikçe şekillenen Fast & Furious 9 filminin kadrosuna eklenen isim, diğer filmlerde Letty olarak tanıdığımız Michelle Rodriguez oldu.

    Fast & Furious serisinin önemli ve güçlü kadın karakterlerinden biri olan Letty'yi canlandıran Michelle Rodriguez'in, serinin dokuzuncu filminde yer alacağı resmi olarak duyuruldu. Rodriguez'in geri dönmesinin esas nedeni olarak ise Letty karakterinin serinin geleceği için anahtar bir yere sahip olacak olması olarak gösterildi. Rodriguez bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Seri için yeterince kadın sesi olmadığını hissettim. Zamanla birlikte gelişmelisiniz, sırf geçmişte takılıp kalınan sizi değiştiren insani şeyler yüzünden değil." Ayrıca Rodriguez'in seriye geri dönebilmesi için bazı şartları olduğu da bilinenler arasında yer alıyor. Universal Pictures ve yapımcılara yönelttiği istekleri arasında, seriye bir kadın senarist alınarak katkıda bulunulması yer alıyor. Henüz bu konuda resmi bir açıklama bulunmasa da, Rodriguez açısından ilerleme kaydedilmiş gibi görünüyor. Ayrıca bilindiği üzere Vin Diesel, sosyal medya üzerinden kadın başrollü bir spin-off filmi üzerinde çalışıldığını ifade etmişti. Bu filmin Nicole Perlman, Lindsay Beer, Geneva Robertson Dworet tarafından kaleme alınacak olan bir senaryosunun bulunduğu belirtilmişti. Bu senaristlerin Fast & Furious 9 filminin senaryosuna katkıda bulunabileceği tahmin ediliyor.

    Fast & Furious 9 filminin henüz adı da dahil olmak üzere detayları belli değil. Ancak filmin 22 Mayıs 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması beklenenler arasında bulunuyor. Ayrıca Fast & Furious evrenine dahil olan spin-off filmi Hobbs & Shaw vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bilindiği üzere Universal ile filmin yapımcılarından biri olan Neal Moritz arasında uzun süren bir anlaşmazlık meydana gelmişti. Bu anlaşmazlık Moritz ile yapılan anlaşmanın sona ermesiyle sonuçlandırıldı. Bu durumun ana seriye nasıl bir etki yapacağı bilinmiyor. Ancak bir süredir rafta bulunan projelerden Charlize Theron'lı spin-off projesinin yeniden gündeme alındığı söylenenler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top