Hesabım
    Shia LaBeouf’lı “Honey Boy” Vizyon Tarihine Kavuştu!

    Drama filmi “Honey Boy” ödül sezonuna göz kırpıyor.

    Transformers” serisiyle yıldızı parladıktan sonra “Lawless”, “Fury” ve “American Honey” gibi filmlerde boy gösteren başarılı aktör Shia LaBeouf’ın başrolünü ve senaristliğini üstlendiği drama filmi “Honey Boy” vizyon tarihini aldı. Merakla beklenen filmin Amerika’da 8 Kasım tarihinde sinema salonlarına konuk olacağı açıklandı.

    Filmde başrol isme “Manchester by the Sea” ile Oscar’a aday gösterilen Lucas Hedges, “A Quiet Place”in çocuk yıldızı Noah Jupe, Maika Monroe, “Orange Is the New Black” ve “Russian Doll” dizilerinden Natasha Lyonne, “Silicon Valley” ile hatırlanan Martin Starr, Byron BowersLaura San Giacomo ve Clifton Collins Jr. gibi oyuncular eşlik ediyor. Prömiyerini geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmen koltuğunda ise müzik videoları ve belgeselleriyle tanınan Alma Har’el oturuyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Honey Boy”, alkol bağımlısı babasıyla ilişkisini düzeltmeye çalışan bir çocuk yıldızın hikayesini konu alıyor ve genel hatlarıyla Shia LaBeouf’ın hayatından uyarlanıyor. Filmin isminin “Honey Boy” olmasının sebebi ise LaBeouf’ın çocukluk lakabı olması.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top