Hesabım
    Sundance'in Yıldızı “Dirty God”dan Yeni Fragman Geldi!

    Drama filmi “Dirty God”ın yönetmen koltuğunda Sacha Polak oturuyor.

    Prömiyerini geçtiğimiz Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgülerle karşılanan drama filmi “Dirty God”ın yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Vicky Knight, Eliza Brady-Girard, Rebecca Stone, Dana MarineciKarl Jackson ve Jake Wheeldon gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Hemel” ve “Zurich” filmleriyle tanınan Hollandalı yönetmen Sacha Polak üstleniyor. İngilizce dilinde ilk filmine imza atan yönetmene senaryoda Susie Farrell yardım ediyor.

    “Dirty God”, bir asit saldırısı sonucu yüzü ciddi derecede hasar gören genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir anne olan Jade’in hayatı, bir gün erkek arkadaşı tarafından saldırıya uğramasıyla kararır. Sevgilisinin asitli saldırısına maruz kalan Jade'in cildinde büyük bir hasar meydana gelir. Vücudunun çeşitli yerlerinden ve yüzünden hasar alan genç kadın, yaşadığı kabusun etkisinden uzun süre çıkamaz. Bu zorlu süreçte yakınlarının desteğini beklese de, en yakınları dahil olmak üzere çevresindekilerin hoş olmayan davranışlarına maruz kalır. Hayatına devam etmeye çalışan Jade, ne kadar çabalasa da yara izlerine eşlik eden duygusal travmadan kaçamaz. Jade, yüzünü eski haline getirebilmek için ameliyat olsa da, eski haline dönmesi artık mümkün değildir. Kendi tenine yabancı olan genç kadın, yaşadığı sıkıntılarla başa çıkmanın yollarını arar.

    “Dirty God” İngiltere’de 7 Haziran tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top