Hesabım
    Alita'nın Yıldızı Rosa Salazar "The Bang Bang Girls"de Başrol!

    Rosa Salazar'ın yeni projesi cinsel eğitim konulu drama komedi filmi oldu.

    Yılın en iyi aksiyon filmlerinden biri olan, ancak gişede yeterli başarıya ulaşamayan Alita: Battle Angel'ın yıldızı başarılı oyuncu Rosa Salazar'ın yer alacağı yeni proje belli oldu. "The Bang Bang Girls" isimli dram komedi filminin hikayesinin cinsel eğitim üzerine olacağı resmi olarak duyuruldu.

    Kısa filmleriyle ve "F*ck Yes" dizisiyle tanıdığımız genç yönetmen Lauren Schacher'ın yönetmen koltuğuna geçeceği filmin başrolünde Maze Runner: The Scorch Trials, Maze Runner: The Death Cure, Bird Box, Chips, Insurgent gibi yapımlarda karşımıza çıkan ve James Cameron ile Robert Rodriguez imzalı Alita: Savaş Meleği'nde yıldızı parlayan oyuncu Rosa Salazar yer alacak. Ancak filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan diğer isimler henüz belli değil. "The Bang Bang Girls" okullarındaki kimya öğretmenlerini seks eğitimi vermesi üzerine ikna etmek isteyen kızların hikayesine odaklanıyor. Olayın başını çeken kişi ise lisede konuşmacı olarak görev yapan bir kız olacaktır. Amaçları cinsel eğitim veren bir sınıf oluşturmaktır.

    Drama ve komedi türlerini birleştirecek olan The Bang Bang Girls'ün yapımcılığını son zamanlarda merakla beklenen Clemency filmiyle tanıdığımız Bronwyn Cornelius üstleniyor. Cornelius'a eşlik edecek isimler arasında Web, Welcome to Leith, Obvious Child gibi Jenny Slate ile ortak yapımlarda çalışarak karşımıza çıkan ve son olarak Aretha Franklin'in yaşamını konu edinen Amazing Grace ile bilinen Stefan Nowicki bulunuyor.

    Duyurulduğu üzere The Bang Bang Girls filminin çekimlerine 2019'un sonbahar aylarında başlanması planlanıyor. Filmin haklarının da geçtiğimiz günlerde start veren ve 25 Mayıs'a kadar devam edecek olan Cannes Film Festivali aracılığıyla satışa çıkarıldığı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top