Hesabım
    Michael Fassbender, Jamie Foxx ve Peter Dinklage, "The Wild Bunch'ta Yer Alabilir!

    The Wild Bunch uyarlaması için bu isimlerle konuşuluyor.

    Usta oyuncu ve yönetmen Mel Gibson'ın yönetmen koltuğuna geçeceği uyarlama film The Wild Bunch'ın oyuncu kadrosuna ilk isimlerin eklenmek üzere olduğu resmi olarak duyuruldu. Filmde yer almaları üzerine anlaşma sağlanmaya çalışılan isimler arasında Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Peter Dinklage, iki Oscar adaylığı bulunan X-Men yıldızı Michael Fassbender ve Charles Ray performansı ile Oscar'a layık görülen Jamie Foxx bulunuyor.

    Sam Peckinpah'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu 1969 yapımı orijinal The Wild Bunch filminde başrol oyuncuları olarak  William HoldenErnest Borgnine ve Robert Ryan gibi isimler izlemiştik. The Man Without A Face, BraveheartThe Passion of the Christ, ApocalyptoHacksaw Ridge gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen başarılı oyuncu ve yönetmen Mel Gibson, yeni uyarlamanın yönetmen koltuğuna geçiyor. Filmde rol alması için görüşme yapılan oyuncular ise Game of Thrones, Avengers: Infinity War, X-Men Geçmiş Günler GelecekThree Billboards Outside Ebbing Missouri gibi yapımların yıldız ismi Peter Dinklage; Django Unchained, Ray, Collateral, Dream Girls, Robin Hood, Due DateLaw Abiding Citizen gibi yapımların Oscarlı oyuncusu Jamie Foxx; birçok Oscar, Golden Globe ve Bafta adaylığı bulunan, Shame, X-Men filmleri, Assassin's CreedSlow West, 12 Years A Slave, Hunger gibi yapımların yıldızı Michael Fassbender oldu. Henüz Dinklage, Foxx ve Fassbender'ın filmde yer alması kesinlik kazanmadı.

    Yeni film tarafından uyarlanacak olan western türündeki aksiyon filmi orijinal The Wild Bunch'ın konusu ise şöyleydi: Dönemin değişen ve modernleşen dünya yapısı içerisinde varlığını sürdürmeye çalışan yaşlı haydutlardan kurulu bir çetenin mücadelesini anlatan film, Teksas ve Meksika arasındaki sınır çizgisinde geçiyor. Esaslı bir çete lideri olan Pike Bishop emekli olmadan önce son bir büyük vurgun yapmanın peşindedir. İçerisinde yüklü miktarda değerli şey bulunan bir ofisi soymaya karar veren adam her biri farklı suçlarda aktif rol almış bir grup çete üyesini de bu göreve dahil eder. Planlama aşaması bittiğinde göreve hazır hale gelen çete için işler beklendiği gibi gitmeyecek, soygun kanlı bir mücadeleye dönüşecektir.

    Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top