Hesabım
    Black Widow Filmi Hangi Dönemi Anlatacak?

    Black Widow filminin geçeceği dönem ile ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı.

    Merakla beklenen Marvel filmlerinden biri olan Scarlett Johansson başrollü Black Widow hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia, filmin hangi dönemde geçeceği ile ilgiliydi. Ancak bu konuda herhangi bir onaylanmış bilgi bulunmuyor. -Dikkat, spoiler içerir-

    Cate Shortland'in yönetmen koltuğunda oturması beklenen ve bir süredir senaryosundaki aksaklıkların düzeltilmesi beklenen Black Widow hakkında yeni bir söylenti ortaya çıktı. İddialara göre Black Widow filminin geçeği dönem Captain America: Civil War filmi sonrası olabilir. Bilindiği üzere Black Widow olarak tanınan Natasha Romanoff, Avengers: Endgame filminde geri döndürülecek şekilde yaşamını yitirmişti. Hawkeye ile birlikte yaptıkları ölüm düellosunun kazananı Black Widow olmuştu. Bu durumda solo filmin Endgame sonrasını anlatmayacağı kesinlik kazandı. Söylenenlere göre ise filmin geçeceği dönem Civil War sonrası olacak. Bu iddia ise Sebastian Stan'in söylediklerine dayanıyor. Stan, düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada Black Widow ile Bucky'nin çizgi romanlarda daha yakın olduğunu ifade etmişti. Ayrıca birbirlerine öğretmenlik yaptıklarını da dile getirdi. Bunun en yoğun olduğu dönem olan Civil War döneminin keşfedilmeye değer olduğunu söyleyen Stan, senaristlerin o döneme gitmelerini umduğunu belirtmişti. Şimdiki iddialara göre ise senarist Ned Benson ve Jac Schaeffer, Stan'in söylediklerini dikkate almış olabilir.

    Ancak eğer bu iddia gerçek olursa, filmde Captain America olarak Chris Evans'ın, Scarlett Witch olarak Elizabeth Olsen'ın, Falcon olarak Anthony Mackie'nin de Secret Avengers ekibine dahil olarak belirme ihtimali olabilir. Filmin resmi olarak duyurulmuş olan oyuncu kadrosunda Fighting With My Family'de karşımıza çıkan ve gelecek projeleri arasında Ari Aster'in merakla beklenen pagan korku filmi Midsommar ve yıldız oyuncu kadrosuyla göz dolduran Little Women'ın bulunduğu yıldızı parlayan genç oyuncu Florence Pugh; eleştirmenlerin favorisi olmayı başaramayan Hellboy ve Netflix'teki izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanan Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour; Oscar'a damgasını vuran The Favourite filminin başrol oyuncularından Rachel Weisz bulunuyor.

    Black Widow filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top