Hesabım
    "Testere" Spin-Off'unun Senaryosu Chris Rock'tan!

    Chris Rock'ın gelecek projesi yeni bir "Testere" filmi oldu.

    Hollywood'un en başarılı komedyenlerinden biri olan Chris Rock'ın yeni projesi resmi olarak duyuruldu. Bu proje ise kült korku serisi Saw'un bir spin-off projesi olacak. Komedyen Chris Rock, henüz adı belli olmayan bu Testere spin-off projesinin senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlenecek.

    James Wan'in 2004 yılında yaratıcısı olduğu ve başlattığı Saw serisine yeni bir film ekleniyor. John Kramer'in hikayesi etrafında dönen Saw serisi için yeni bir spin-off filmi çekiliyor. Henüz adı belli olmayan spin-off filminin senaryosunu ise ünlü komedyen Chris Rock kaleme alıyor. Ayrıca yapımcılığını da üstlenecek. Rock, yeni projesi hakkında "2004 yılındaki ilk filmden bugüne Saw'un hayranıydım. Bunu başka bir yere taşıyacağım için heyecanlıyım." 

    Bilindiği üzere Saw serisinin baş kahramanı Jigsaw olmuştu. Gerçek adı John Kramer olan Jigsaw, seçerek getirdiği insanların ne kadar çok yaşam isteği barındırdıklarını ölçmek için onları bir takım acımasız testlere tabi tutuyordu. Tobin Bell, Jigsaw'a hayat veren oyuncu olmuştu. Saw serisinin filmleri dünya çapında 1 milyar dolar kadar gişe hasılatı elde etmişti. Lionsgate için fazlasıyla kârlı bir seri olan korku türündeki Saw serisi, Mark BurgOren Koules ve Gregg Hoffman'ın yapımcılığıyla hayata geçirilmişti. Lionsgate'in başındaki isim olan Joe Drake tarafından yapılan duyuruya göre Chris Rock'ın senaryosunu üstlendiği henüz adı belli olmayan yeni film 23 Ekim 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Drake ayrıca spin-off filmle ilgili şu sözleri sarf etti: "Chris Rock bize geldiğinde ve fantastik vizyonunun ürkütücü detaylarını vererek kötü adam Jigsaw'un dünyası yeniden canlandırdığında hepimiz onayladık. Saw gelmiş geçmiş en çok gişe hasılatı yapan korku serisiydi ve Lionsgate'in en başarılı film serilerinden biriydi. Bu gelecek film, hala akıllarla oynayan ve önceki Saw filmleri gibi dokunaklı bir film olacak. Chris, klasik korku serisi için bu fikri tasarladı ve markayı zekasıyla, yaratıcı vizyonu ve tutkusuyla canlandırırken tamamen mirasa saygılı olacak."

    Yeni Saw spin-off filminin yapımcılığını Burg ve Koules üstlenecekken filmin yönetmenliğini Saw filmlerinden bazılarının yönetmen koltuğunda oturan Darren Lynn Bousman üstlenecek. Ayrıca filmin senaryosunu yazan Chris Rock'a eşlik edecek olan isim ise Pete Goldfinger olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top