Hesabım
    The Batman Filmine Penguin Ve Catwoman Dahil Olabilir!

    Batman'in azılı düşmanı Penguin ile Catwoman filme dahil mi edildi?

    Matt Reeves'in kaleminden çıkacak olan DC çizgi roman uyarlaması The Batman hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İddialara göre The Batman filmine, süper gücü olmayan zengin kahramanımızın eski düşmanları dahil olabilir. Bu düşmanlardan biri de Penguin olarak gösteriliyor.

    Ben Affleck'in rol almama kararı almasının ardından Batman'in kim olacağına dair büyük bir tartışma çıkmıştı. Ortaya Armie Hammer, Nicholas Hoult, Aaron Taylor Johnson, Oscar IsaacDaniel Kaluuya gibi birçok isim atılmıştı. Matt Reeves ise yeni Batman'in genç olup siyahi ya da Asyalı olabileceğini ifade etmişti. Ancak dedikodulara göre rol için Robert Pattinson ile anlaşma yapılmak üzere. Şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu söylentilere göre filme Batman'in eski düşmanları dahil edilecek. Özellikle Penguin'in adının geçtiği habere göre, Catwoman da filme eklenebilir. Ancak henüz onaylanmış bir bilgi bulunmuyor. Bilindiği üzere Penguin rolü daha önce Danny DeVito ve Robin Lord Taylor tarafından canlandırılmıştı. Danny DeVito'nun usta oyunculuğu karşısındaki Batman rolü Michael Keaton'ın olmuştu. Robin Lord Taylor ise Gotham dizisindeki genç Oswald Cobblepot'un Penguin'e dönüşüm sürecini başarılı bir şekilde canlandırmıştı. Catwoman ise The Dark Knight Rises'da Anne Hathaway, Batman Returns'de Michelle Pfeiffer, Catwoman solo filminde Halle Berry, Gotham dizisinde ise Camren Bicondova tarafından canlandırılmıştı. Yeni oyuncuların kimler olabileceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. Ancak Robert Pattinson hayranlarının Catwoman olarak, Twilight'taki rol arkadaşı ve eski sevgilisi Kristen Stewart'ı görmek istediği biliniyor. Ayrıca The Batman filminde Alfred'i Batman V. Superman'de olduğu gibi Jeremy Irons'ın, Gordon'ı ise J.K. Simmons'ın canlandırıp canlandırmayacağı açıklanmadı.

    Bilindiği üzere The Batman filminin prodüksiyonuna 2019'un son aylarında ya da 2020'nin ilk aylarında başlanacak. Matt Reeves, filmin senaryosu üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca daha önceki açıklamalarına göre Reeves, bu kez Batman'i çizgi romanlara daha uygun şekilde tasarlayacak. Bir dedektiflik filmi olmasını planladığı The Batman'in noir tarzda olması bekleniyor. DC ve Warner Bros bünyesindeki The Batman'in ayrıntıları henüz belli olmasa da izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top