Hesabım
    "Ma"dan Tüyler Ürpertici Teaser!

    Korku türündeki "Ma"dan yeni bir teaser yayınlandı.

    Korku türündeki seri katil filmi "Ma"dan yeni bir altyazılı teaser yayınlandı. Tate Taylor yönetmenliğindeki Ma filminin teaser'ında Sue Ann'in gizlice gençlerin güvenini kazanarak intikam alma çabalarına tanık oluyoruz. Vizyona girmek için hazırlanan filmin başrolünü ise başarılı oyuncu Octavia Spencer üstleniyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Orta yaşlarındaki bir kadın ile arkadaşlık kuran bir grup gencin başlarına gelen olayları odağına alan Ma filmindeki baş kahraman Sue Ann, Ohio'da kendi dünyasında yaşayan, orta yaşlardaki yalnız bir kadındır. Bir gün kasabaya yakın zamanda taşınmış olan Maggie adında bir kız ve onun arkadaşları ile tanışır. Aileleri ile birlikte yaşayan gençler, üzerlerindeki baskıdan fazlasıyla bunalmıştır. Tam da bu sırada evinde büyük bir parti düzenleyen Sue, gençlerin de aralarına katılmasını ister. Bu davet Maggie ve arkadaşları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Gençler, başlarına geleceklerden bihaber, partide Sue ile birlikte gönüllerince eğlenir. Sue ile tanıştıkları için kendilerini şanslı hisseden gençler, bir süre tuhaf şeyler yaşamaya başlarlar. Sue’nun gösterdiği yakınlık bir süre sonra takıntılı bir hal almaya başlayınca, gençler kendilerini büyük bir girdabın içerisinde bulur.

    "Ma" filminin baş kahramanı olan Sue Ann rolünü üstlenen ve The HelpSuyun SesiFruitvale StationThe Shackgibi filmlerin başarılı oyuncusu Octavia Spencer'ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda The Hobbit serisi, The AlienistDracula: BaşlangıçHigh-Rise10x10 gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Luke EvansI,Tonya ile Oscar sahibi olan ve bu yıl da Akademi hakkında başlattığı tartışmayla gündemdeki yerini koruyan başarılı oyuncu Allison JanneyNatural Born KillersWhat's Eating Gilbert Grape? gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz 90'lı yılların en sevilen oyuncularından Juliette LewisCharlie'nin Çikolata FabrikasıYakar TopArtistKaptan Fantastik gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Missi Pyle'ın yanı sıra McKaley MillerDiana Silvers, Dominic Burgess, Corey Fogelmanis gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna The Help'in yönetmeni Tate Taylor otururken, filmin senaryosunu Taylor'ın yanı sıra Scotty Landes kaleme aldı.

    Ma filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 31 Mayıs tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top