Hesabım
    Keanu Reeves, Constantine İle İlgili Açıklama Yaptı!

    Keanu Reeves, daha önce rol aldığı bir filmle ilgili açıklama yaptı.

    Usta oyuncu Keanu ReevesJohn Wick: Chapter 3 - Parabellum ile ilgili yaptığı bir söyleşide, Constantine filmiyle ilgili açıklama yaptı. 2005 yapımı fantastik film, Keanu Reeves'in en sevilen filmlerinden biri olma özelliğine sahipti. Reeves, Constantine ile ilgili gelecek tekliflere açık olduğunu ifade etti.

    Variety'nin Youtube kanalına, vizyona girmiş olan ve gişede ilk günlerden büyük bir başarı yakalayan John Wick: Chapter 3 - Parabellum hakkında konuşan Keanu Reeves, gelen soruları yanıtladı. 2005 yılında Rachel Weisz ile başrolünde yer aldığı Constantine filmiyle ilgili de konuşan Reeves, anti-kahraman olma özelliğine sahip Constantine'i yeniden canlandırabileceğini ifade etti. Yıllarca şeytanlarla savaşan Constantine'e hayat veren Reeves röportajında, "Her zaman John Constantine'i yeniden oynamak istemişimdir. O dünyayı ve o karakteri çok seviyorum." sözlerini sarf etti.

    Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğuna oturduğu film, John Constantine'in hikayesine odaklanıyordu. Filmin konusu ise şöyleydi: Angela Dodson, ikiz kız kardeşi Isabel’in ölümünün bir intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine’den yardım ister. Ölen kadın dindar bir Katoliktir ve Angela, onun kendi canına kıymış olmasına ihtimal vermemektedir. John, şeytan avlayıp, onları ait oldukları yere gönderen, mistik güçler konusunda belirli bir ün sahibi bir kişidir. John, vaktiyle intihara teşebbüs ederek cehenneme gitmiştir. Sonra dünyaya yeniden gelerek iyi şeyler yapmak sureti ile yeniden Cennete gidebilmeyi umut etmektedir. Isabel’in ölümü vakasına baktığında John, şeytanların, insan dünyasına girmeye çalıştıklarını fark eder ve John’un onlara karşı açtığı savaş, kendisini direkt olarak İblis ile bir çelişkiye yönlendirir... Bilindiği üzere Constantine'in bir de dizisi çekilmiş ve dizinin başrolünü 

    Keanu Reeves'in vizyona girmiş olan John Wick: Chapter 3 - Parabellum filminin yanı sıra gelecek projeleri arasında Netflix filmi Always Be My Maybe, Duke Caboom'u seslendireceği Toy Story 4, 1980'li yıllarda ilk filmi çekilen Bill & Ted serisinin üçüncü filmi Bill & Ted Face The Music, dram türündeki The Starling, ralli yarışı temalı Rally Car, mini-dizi Rain ve aksiyon türündeki Past Midnight bulunuyor. Constantine devam filmiyle ilgili ise bir bilgi henüz bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top