Hesabım
    Toni Collette ve Damian Lewis’li “Dream Horse” Projesi Hız Kazanıyor!

    Yarış atı draması “Dream Horse”un yayın hakları Bleecker Street’e gitti.

    2000 yılında “Altıncı His” ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen Toni Collette ve “Band of Brothers”, “Homeland” ve “Billions” gibi dizilerden tanıdığımız Altın Küre ödüllü Damian Lewis’in başrollerini paylaştığı yarış atı draması “Dream Horse”un Amerika yayın haklarını Bleecker Street satın aldı. Çekimleri devam eden filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    Gerçek olaylardan esinlenen “Dream Horse”, yaşadığı küçük Galler kasabasında bir yarış sendikası kurmaya ve şampiyon bir yarış atı yetiştirmeye çalışan Jan (Toni Collette) adında bir kadına odaklanıyor. Damian Lewis ise filmde sendikaya katılan yerel bir muhasebeciye hayat veriyor. Hikaye daha önce Louise Osmond imzalı “Dark Horse” belgeseliyle de beyaz perdeye uyarlanmıştı.

    Filmde başrol ikilisine Owen Teale, Joanna Page, Nicholas FarrellSian Philips ve Karl Johnson gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini “Doctor Who”, “Black Mirror” ve “Daredevil” gibi önemli dizilerde yönetmenlik yapmış olan Gallerli yönetmen Euros Lyn üstlenirken, senaryoya “See No Evil: The Moors Murders”, “Appropriate Adult” ve “The Moorside” gibi dizilerin senaristi Neil McKay imza atıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top