Hesabım
    "John Wick 4" Vizyon Tarihi Açıklandı!

    "John Wick" serisine bir film daha ekleniyor.

    John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un vizyondaki yerini almasının ardından, seriye bir devam filminin daha geleceği resmi olarak duyuruldu. Henüz adı belli olmayan John Wick 4'un vizyon tarihi filmin hayranlarıyla paylaşıldı. Keanu Reeves başrollü serinin 2021 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    Keanu Reeves'in en çok beğenilen rollerinden birine sahiplik yapan John Wick serisinin üçüncü filmle sona ereceği düşünülüyordu. Ancak filmin yarıda bıraktıkları nedeniyle devam filminin geleceği düşünülmeye başlanmıştı. Şimdi ise gelen resmi haberlere göre dördüncü film, kesin olarak izleyicileriyle buluşacak. Aksiyon serisinin dördüncü filmi John Wick 4'un vizyon tarihi 21 Mayıs 2021 olarak belirlendi. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta vizyona giren serinin üçüncü filmi John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gişeyi alt üst etti. İlk günlerinde 56.8 milyon dolarlık gişe hasılatına imza atan John Wick 3'in oyuncu kadrosunda eski filmlerden Laurence FishburneIan McShaneLance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Oscar ödüllü Halle BerryHiroyuki SanadaAnjelica HustonAsia Kate DillonSaïd TaghmaouiMark DacascosJason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan RuhianCecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen bulunuyor.

    Sinemalardaki izleyicileriyle buluşan John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un konusu ise şöyle: John Wick: Chapter 3 - Parabellum, gizli suikastçı birliğinden atılan John Wick'in, kellesi karşılığında ödül almak için peşine düşen suikastçılara karşı verdiği mücadeleyi konu ediyor. John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir.. Bilindiği üzere film serisine bir de The Continental isimli dizi eklenecek. Chris Collins'in senarist ve yapımcı rolü üstleneceği dizi Starz kanalında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top