Hesabım
    Milo Ventimiglia'lı "The Art of Racing In The Rain"den Fragman

    Kevin Costner'ın sesiyle eşlik ettiği "The Art of Racing in the Rain"den fragman yayınlandı.

    Milo VentimigliaAmanda Seyfried ve Kevin Costner'ın yıldızı olduğu 20th Century Fox filmi olan The Art of Racing in the Rain'den fragman paylaşıldı. Enzo adındaki bir köpeği hikayesinin odağına alan dram türündeki film, Garth Stein'ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlandı.

    Dram türündeki yaz filmi The Art of Racing in the Rain'den ilk fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Enzo isimli köpeğin, sahiplenilmesinin ardından ömrü boyunca yaşadıklarını görme imkanı yakalıyoruz. Aileyle arasındaki inanılmaz bağı gözler önüne seren The Art of Racing in the Rain, Garth Stein'ın yazarı olduğu 2008 yılında yayınlanan ve çok satanlar listesini alt üst eden kitaptan uyarlandı. The Art of Racing in the Rain filminin konusun ise şöyle: Formula 1 yarışçısı Denny, kendine ve hayatının her alanına eşlik edebilecek bir köpek olan Enzo'yu sahiplenmiştir. Ancak Enzo, onların düşündüğü kadar normal bir köpek değildir. Enzo, Moğol efsanesine göre bir sonraki yaşamında bir insan olarak reenkarne olacağını düşünüyordur. Enzo zamanının çoğunu televizyon izleyerek ve oradan insan olmayı öğrenerek geçiriyordur. Ayrıca Denny'nin en büyük tutkusu olan araba yarışları konusunda elinden gelen yardımı yapıyordur. Bilindiği üzere Garth Stein bu kitabı 1998 yılında izlediği bir belgeselden ilham alarak kaleme almıştı. Moğol belgeseli State of Dogs'un yanı sıra 2004 yılında karşısına çıkan ve köpek bakış açısıyla yazılan The Revenant isimli şiir de onun ilham kaynağı olmuştu. 

    The Art of Racing in the Rain uyarlama filminin yönetmen koltuğuna My Week With Marilyn, Woman In Gold, Goodbye Christopher Robin, Five Days gibi yapımlardan tanıdığımız Simon Curtis oturuyorken, filmin senaryosunda Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Maymunlar Cehennemi: Savaş, Total Recall, Unstoppable, Wolverine gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Mark Bomback kaleme aldı. Filmde Enzo'yu seslendiren isim iki Oscar'lı usta oyuncu Kevin Costner oluyorken, The Art of Racing in the Rain'in oyuncu kadrosunda HeroesThis Is Us gibi yapımların yıldız oyuncusu Milo Ventimiglia ile Mamma Mia, Mamma Mia Here We Go Again, First Reformed, Sefiller gibi yapımların başarılı oyuncusu Amanda Seyfried bulunuyor.

    Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 9 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top