Hesabım
    Quentin Tarantino, Cannes'da İzleyicilerden Ricada Bulundu!

    Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili ricada bulundu.

    Vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren Quentin Tarantino yönetmenliğindeki Once Upon A Time In Hollywood, Cannes Film Festivali'nde gösterime sunuluyor. Tarantino ise bu gösterimle ilgili, önceden bir bildiri yayınladı. Bu bildiride, filmini izleyecek olan seyircilerden bir ricada bulunuyordu.

    Leonardo DiCaprioBrad Pitt ve Margot Robbie'nin başrolünde yer aldığı Once Upon A Time In Hollywood, Cannes Film Festivali'nin açıklanan ilk seçkisinde yer almasa da, sonradan yarışmaya eklenmişti. Böylece ilk gösterimini Cannes'da yapıyor olan film için Quentin Tarantino bir bildiri yayınladı. Bildirisinde şu sözleri sarf etti: "Sinemayı seviyorum. Siz de sinemayı seviyorsunuz. Bu bir hikayenin ilk kez keşfinin yolculuğu. Once Upon A Time In Hollywood'u burada, Cannes izleyicisiyle paylaşmak beni heyecanlandırıyor. Oyuncular ve ekip orijinal bir şey yaratmak için çok sıkı çalıştı. Ben yalnızca diğer izleyicilerin de filmi aynı şekilde deneyimlemesini önleyici herhangi bir şey anlatmaktan kaçınmanızı istiyorum."

    Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini yaptığı yeni filmi Once Upon A Time In Hollywood'un konusu ise şöyleydi: konusu ise şöyle: 1969 yazında Los Angeles'de geçen filmde, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de aynı şeyi amaçlamaktadır. Sharon Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson'un müritleri tarafından korkunç cinayeti ise filmde geri plandaki hikayeyi oluşuturuyor. Roman Polanski'nin eşi olan ve öldürüldüğü dönemde hamile olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969 yılında Los Angeles'taki evinde katledilmişti.

    Cannes Film Festivali'nde yılın en merakla beklenen filmleri gösterime sunuluyor. Bilindiği üzere festival 14 Mayıs tarihinde başlamıştı. 25 Mayıs'ta sona erecek olan festivalin ödül kazanacak olan filmleri merakla bekleniyor. Tarantino'nun da yer aldığı yarışma kategorisi filmleri, Alejandro Gonzalez Innaritu'nun jüri başkanlığındaki ekip tarafından değerlendirilerek ödüller sahiplerine teslim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top