Hesabım
    Louis Lane'i, Amy Adams Yerine Bir Marvel Yıldızı Canlandırabilirdi

    Zack Snyder, Louis Lane için iki isim arasında kaldığını ifade etti.

    DC filmlerinin eski yönetmeni Zack SnyderMan of Steel filminden beri karşımıza çıkan Louis Lane kararkteriyle ilgili bir açıklamada bulundu. Yönetmenin söylediğine göre, Louis Lane'i Amy Adams yerine başka bir oyuncu canlandırabilirdi. Snyder, iki isim arasında büyük bir gel-git yaşadığını belirtti.

    DC filmlerinin yönetmen koltuğunda uzun süre bulunan Zack Snyder, Man of Steel, Batman V. Superman Adaletin Şafağı ve Justice League  filmlerinde yer alan Adam Adams'ın yerine başka bir isim düşündüğünü açıkladı. Bu isim, bir Marvel yıldızı olan Zoe Saldana'dan başkası değildi. Guardians of The Galaxy filmlerinin yıldızı olan ve Avengers: Infinity War ile Avengers: Endgame'e damgasını vuran Gamora karakterine hayat veren Zoe Saldana, Louis Lane olabilirdi. Snyder, Adams ve Saldana'nın arasında inanılmaz bir fark olmasına rağmen ikisinin de kendi tarzlarında çok güçlü göründüğünü belirtti ve şu sözleri sarf etti: "Amy, Batman V. Superman'in açılış sahnesine ilham verdi. Savaş alanında olan gazetecilerden söz etti ve bunun peşinden gittik. Bir zamanlar bu rol onun onunla Zoe Saldana arasındaydı. Birbirlerinden tamamen farklılar ama varlıkları süper güçlü."

    Son olarak DC bünyesinde bulunan ve anti-kahramanlardan oluşan Suicide Squad filminin yönetmen koltuğuna oturan Zack Snyder'ın gelecek projeleri arasında bir DC filmi bulunmuyor. Suicide Squad'ın yeniden çekimi olan The Suicide Squad'ın yönetmen ve senaristliği de Guardians of The Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn'a emanet edildi. DC bünyesinde bulunan The Batman filminden Ben Affleck'in ayrılmasının ardından filmin yönetmenliğini Matt Reeves, başrolünü ise Robert Pattinson üstlendi. Bilindiği üzere Snyder'ın gelecekte iki yeni film projesi bulunuyor. Bunlardan biri Dave Bautista'nın başrolünde yer alması planlanan bilim kurgu ve korku türündeki zombi işgali temalı Army of The Dead filmiyken, diğeri Ayn Rand'in romanından beyaz perdeye aktarılacak olan dram filmi The Fountainhead olacak. Ayrıca izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı belli olmayan Justice League Part Two'nun da senaryosunu kaleme aldığı bilinenler arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top