Hesabım
    Captain America, Çok Daha Önce Marvel'a Dahil Edilecekti!

    Captain America ile ilgili yeni bir bilgi ortaya atıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nden Avengers: Endgame ile birlikte ayrılmış gibi görünen Captain America, karşımıza çok daha erken bir tarihte çıkabilirdi. İlk kez Captain America: The First Avenger filmiyle çıkan ve geçmişi ortaya konulan süper kahraman, The Incredible Hulk filminde görülebilirdi. -Dikkat, spoiler içerir.-

    Avengers: Endgame'in son sahnesinde görüldüğü üzere Captain America alternatif geçmişe gitmiş ve Peggy Carter ile mutlu bir yaşam sürerek geleceği yaşlanmış şekilde geri dönmüştü. Bilindiği üzere Captain America, II. Dünya Savaşı sırasında askeri deneylerle bir süper askere dönüştürülmüş ve savaş sırasında Peggy Carter ile tanışmıştı. Ardından ise Kuzey Kutup Dairesi'nde bir yerde dondurulmuştu. Kendini Avengers filminde 2012'nin New York'unda bulan Captain America, aslında daha önce başka bir film sayesinde belirebilirdi. Bu film ise söylentilere göre Edward Norton'lı The Incredible Hulk'tan başka bir film değildi. Bu filmde yer alan bir sahnede, Bruce Banner kendini öldürme kararı alıyordu. Bunun için Kuzey Kutbu'na gidiyor ve Captain America'nın içinde bulunduğu buz kütlesini keşfediyordu. Ancak sahnenin fazla karanlık olması gerekçesiyle filmden çıkarıldı. Bu bilgi The Incredible Hulk'ın yönetmeni Louis Leterrier tarafından paylaşıldı.

    Öncelikle Edward Norton'ı Hulk olarak izlediğimiz Marvel Sinematik Evreni'nde karakter Mark Ruffalo ile değiştirildi. Bilindiği üzere Avengers: Endgame filminde Hulk karakteri Bruce Banner'ın zekasını ve Hulk'ın vücudunu alarak yaşamaya başlamıştı. Söylentilere göre Captain America'yı son kez gördüğümüz film Avengers: Endgame olmayacak. Ancak Chris Evans'ın Marvel ile olan anlaşmasına son verildiği bilinenler arasında yer alıyor. Yeni bir anlaşmanın imzalanmayacağının da garantisi verilmiyor. Ancak yeni bir Avengers filminin gelmesi yerine flashback filmlerle geri dönebileceği tahmin ediliyor. Marvel'ın gelecek film projeleri arasında vizyona girmek için hazırlanan Spiderman: Far From Home, Black Widow, Black Panther 2, Doctor Strange 2Guardians of The Galaxy Vol. 3 ve The Eternals filmleri bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top