Hesabım
    "Downton Abbey" Filminden İlk Fragman!

    Downton Abbey filminin ilk fragmanı sinemaseverlerle paylaşıldı.

    Ekranların en iyi dizilerinden biri olan Downton Abbey dünyası, yolculuğuna beyaz perdede devam ediyor. İzleyicilerini 1925 yılına götürecek olan Downton Abbey filminden ilk fragman paylaşıldı. Film, 2015 yılındaki Noel bölümünün kaldığı yerden devam edecek.

    Merakla beklenen ve aynı isimli dizinin devamı niteliğinde olan dönem filmi Downton Abbey'den fragman yayınlandı.  Michelle DockeryHugh BonnevilleMaggie Smith gibi isimlerin başrolünde yer alacağı filmin fragmanında, filmin tam konusu açıklanmasa da kral ve kraliçenin Downton malikanesine geleceğini öğreniyoruz. Bunun için büyük bir hazırlığa girişen malikanede yaşanan heyecana tanık oluyoruz. Dizinin konusu ise şöyleydi: Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley Ailesi ve malikanenin çalışanlarının hayatını hikayesinin odağına alan dizi 1912'den itibaren başlayan hikaye sezonlar içerisinde 20'lere kadar uzanıyor. Grantham Kontu Robert Crawley ailesi ile mutlu bir hayat sürdüğünü düşünürken her şey, 15 Nisan 1912'de Titanik'in buzdağına çarpması ile birlikte bir daha eskisi gibi olmayacak şekilde değişir. Crawley Ailesi iki üyesini çarpışmada kaybetmiştir. 

    Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Aşk Engel Tanımaz, Ayı Paddington, Frankeinstein gibi filmleriyle tanıdığımız Hugh Bonneville, dizide Lady Mary Crawley rolüyle karşımıza çıkan Michelle Dockery, dizinin Violet Crawley'si Maggie Smith'in yanı sıra Harry Potter serisinin Dolores Umbridge'i Imelda StauntonGeraldine JamesDavid HaigTuppence MiddletonPenelope Wilton gibi isimler yer alıyor. Downton Abbey filminin yönetmen koltuğuna ise Sex and The City30 RockSix Feet Under gibi önemli yapımların yönetmenliğini üstlenen ayrıca Downton Abbey'nin bazı bölümlerinin yönetmenliğini yapan Michael Engler oturuyor. Filmin senaryosunu ise Julian Fellowes kaleme aldı.

    Dönem filmi Downton Abbey'nin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. Ancak yurt dışında 13 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda gösterilmeye başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top