Hesabım
    "Toy Story 4"un Yeni Fragmanında Dostlarımız Maceraya Çıkıyor!

    "Toy Story 4"dan yeni fragman yayınlandı.

    Oscarlı Oyuncak Hikayesi serisinin yeni filmi Toy Story 4'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Filmin fragmanında, oyuncaklarımızın hep birlikte yeni arkadaşları Forky'yi aramak için bir yolculuğa çıktıklarını görüyoruz. Ayrıca seriye yeni katılan ve Keanu Reeves'in seslendirdiği Duke Caboom'u da yakından inceleme fırsatı bulunuyoruz.

    Yıldız isimlerin bir kez daha oyuncakları seslendirdiği Toy Story 4'un fragmanında oyuncak dostlarımız ile birlikte bizler de yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculukta yeni oyuncaklarla tanışıyoruz. Bunlardan biri de Duke Caboom oluyor. Fragmanda motorsikleti üzerinde poz verdiğini gördüğümüz bu karakterin fiziksel görünüşünün bir dublör olan Evel Knievel'a benzetildiği de bilinenler arasında yer alıyor. Josh Cooley'nin yönetmenliğini üstlendiği Oyuncak Hikayesi 4, kaşıktan yapılma bir oyuncak olan Forky’nin atıldığı macerayı konu ediyor. Bir geri dönüşüm projesi ile yaratılan Forky, oyuncak olduğunu asla kabul etmez. Tek kullanımlık bir kaşıktan yapılma bir oyuncak olsa da o oyuncak olmadığı konusunda ısrarcıdır. Kendisini Bonnie’nin odasına ait hissetmeyen Forky, dünyadaki amacının ne olduğunu düşünmeye başlar. Kendisini diğer oyuncaklarla bir görmediği için ait olduğunu Bonnie’nin yanında olmak zorunda hissetmeyen Forky, dünyadaki amacını kaşık olarak yerine getirmeye karar verir. Ancak onun oyuncak olarak üstesinden gelmesi gereken bambaşka bir görevi vardır.

    Toy Story 4'un seslendirme kadrosunda Woody karakteriyle Tom Hanks, Buzz seslendirmesiyle Tim Allen, Jessie'ye hayat verecek olan Joan Cusack, Trixie'ye bir kez daha hayat veren Kristen Schaal, Dolly karakteriyle tanıdığımız Bonnie Hunt, ekibe yeni katılan Forky'yi seslendirecek olan Tony Hale, Ducky karakteriyle ilk kez karşımıza çıkacak olan Keegan-Michael Key, Bunny'yi seslendirmesi beklenen Jordan Peele, Duke Caboom ile olay yaratan yıldız oyuncu Keanu Reeves, Bonnie'yi seslendirecek olan Madeleine McGraw ve henüz karakteri açıklanmayan Patricia Arquette gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise 2015 yapımı “Ters Yüz”ün Oscar adayı senaristi Josh Cooley oturuyor. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 21 Haziran tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top