Hesabım
    "Terminator: Dark Fate" Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

    Terminator: Dark Fate filmiyle ilgili yeni detaylar paylaşıldı.

    Merakla beklenen Terminator serisinin yeni filmi Terminator: Dark Fate ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Resmi olarak yapılan sosyal medya paylaşımlarına göre filmin fragmanı 48 saat içerisinde sinemaseverlerle paylaşılacak. Bu duyuruyu yapan kişi ise Arnold Schwarzenegger oldu.

    Linda Hamilton'ı Sarah Conor rolüyle yeniden beyaz perdeye taşıyacak olduğu için serinin hayranlarını mutlu eden Terminator: Dark Fate'in fragmanının ne zaman hayranlarla paylaşılacağı belli oldu. Serinin efsanevi başrol oyuncusu Arnold Schwarzenegger, bu haberi sosyal medya üzerinden verdi. Usta oyuncunun söylediğine göre fragman Amerika saatiyle Perşembe sabahı saat 06.00'da yayınlanmış olacak. Schwarzenegger, paylaşımını şu sözlerle birlikte yaptı: "Gelecekten geldiğim zamandan beri resmi olarak söyleyebilirim ki Terminator fragmanı 48 saat uzaklıkta."

    Bilindiği üzere James Cameron yıllar sonra serinin haklarını eline alarak, yeniden hayranların ve kendisinin isteklerine yönelik bir film çekebileceğini resmi olarak duyurmuştu. Terminator 2'nun ardından gelen filmleri telafi edebileceği söylenen Terminator: Dark Fate'in yönetmen koltuğuna Deadpool'un yönetmeni Tim Miller oturuyor. Filmin senaryosunu Nolan'ın Batman filmlerinin senaryosuna imza atan David S. Goyer, usta isim James Cameron, Justin Rhodes ve Billy Ray kaleme alırken filmin oyuncu kadrosunda  Blade Runner 2049Black Mirror ve Halt and Catch Fire yapımlarından tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Mackenzie DavisBefore I Fall, Rock of Ages gibi yapımlardan tanıdığımız Diego Boneta; 2091, Lady, La Vendedora de Rosas dizilerinden hatırladığımız Natalia Reyes gibi isimler yer alıyor.

    Terminator: Dark Fate'in ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Kasım 2019'da buluşma bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top