Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood"dan Yeni Fragman!

    Quentin Tarantino imzalı Once Upon A Time In Hollywood'dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Dün akşam Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyeri yapılan "Once Upon A Time In Hollywood"dan fragman yayınlandı. Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun imzasını taşıyan filmin fragmanında Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı Rick Dalton ve Brad Pitt'in canlandırdığı Cliff Booth gibi karakterleri yakından inceleme fırsatı bulunuyoruz.

    Cannes Film Festivali'nde gösteriminin yapılacağı bilinen Once Upon A Time Hollywood hakkında Quentin Tarantino gösterimden önce bir bildiri yayınlamıştı. Bu bildiride filmi Cannes'da izleyecek olanların sürprizi bozmayıp filmi başkalarına anlatmamalarını rica etmişti. Dün akşam saatlerinde Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie'nin kırmızı halıda boy göstermesinin ardından filmin gösterimi yapıldı. Gece saatlerinde ise filmden ikinci fragman yayınlandı. Tarantino'nun en iddialı filmlerinden biri olduğu söylenen ve son derece kanlı olmasıyla izleyicilerini ürküttüğü söylenen Once Upon A Time In Hollywood'un konusu ise şöyle: Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Tate'in dört arkadaşı Charles Manson tarikatına üyedir. Manson'ın olaya dahil olması filmin gidişatını belirleyecektir. Söylendiği üzere Once Upon A Time In Hollywood'un gidişatı Pulp Fiction'a benziyor.

    Once Upon A Time In Hollywood'un oyuncu kadrosunda Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin yanı sıra Kurt Russell, Dakota Fanning, Tim RothJames Marsden ve Al Pacino gibi önemli isimler yer alıyor. Cannes Film Festivali'nin yarışma kategorisinde diğer filmlerin rakibi olan Once Upon A Time In Hollywood'un ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. Cannes Film Festivali'nde ödüllerin sahipleri ise 25 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan bir törenle seçilecek. Filmleri Alejandro Gonzalez Inarritu'nun başkanlığını üstlendiği jüri değerlendirmeye tabi tutacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top