Hesabım
    Michael Pena, "Tom and Jerry" Filmine Katıldı

    Tom ve Jerry'nin beyaz perde uyarlamasına yeni bir isim eklendi.

    Nesilden nesile çocukların, hatta yetişkinlerin eğlence kaynağı olan efsanevi çizgi film "Tom ve Jerry"nin beyaz perdeye aktarılacağı resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise filmin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise Ant-Man filmlerinin ve Narcos: Mexico dizisinin yıldızı Michael Pena oldu.

    Geçtiğimiz ay içerisinde Tom ve Jerry'nin live-action beyaz perde uyarlamasına ilk isim eklenmişti. Bu isim parlayan yıldız Chloe Grace Moretz olmuştu. Filmin ikinci ismi ise Ant-Man, Ant-Man and Wasp, The Martian, Chozen, American Hustle, Fury, 12 Strong gibi yapımların başarılı oyuncusu Michael Pena oldu. Efsanevi çizgi film Tom ve Jerry'nin beyaz perde uyarlamasının konusu da resmi olarak duyurulmuştu. Söylenenlere göre filmin konusu şöyle olacak: Kayla, Posh Hotel'de yeni çalışmaya başlamıştır. Otel'de bir düğün organizasyonu yapılmaktadır. Sinir bozucu fare Jerry ise bu düğün organizasyonunu mahvetmek için uğraşmaktadır. Kayla, Jerry'nin her şeyi mahvetmemesi için sokak kedisi Tom'dan yardım isteyecektir. Eğer Tom ve Kayla, Jerry'yi durdurmayı başaramazsa Kayla'nın şeytani patronu onu kapı dışarı edecektir. Michael Pena'nın filmdeki rolü otelin genel müdür yardımcısı olan Terrance olacak. Terrance, diğer deyişle filmin kötü karakteri olacaktır.

    Warner Bros bünyesi altında geliştirilen Tom ve Jerry uyarlamasının senaryosunu Set It Up, Isn't It Romantic, Booksmart gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan Katie Silberman, Entourage, The Middleman, Charmed gibi dizilerden tanıdığımız April Prosser ve Brigsby Bear filminden tanıdığımız Kevin Costello kaleme alıyor. BTom ve Jerry live-action filminin prodüksiyonuna 2019 yılı içerisinde başlanması beklenenler arasında bulunuyor. Garfield filminde kullanılan tekniklerin benzeri olan bir live-action / CGI karışımıyla çekilecek olan Tom ve Jerry filminin yönetmen koltuğuna Think Like A Man, Taxi, Barber Shop, Fantastic Four gibi yapımlardan tanıdığımız Tim Story oturacak. Filmde, tıpkı çizgi filmlerdeki gibi karakterler konuşturulmayıp fiziksel bir komedi yaratılmaya çalışılacak. Tom ve Jerry'nin daha önce de 1992 yılında Tom ve Jerry: The Movie isimli bir filmi çekilmiş, ancak beğeni alamamıştı. Yeni filmin ise çok daha iddialı olması bekleniyor. Ayrıca yeni uyarlamada da orijinalinde olduğu Tom ve Jerry'nin sessiz olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top