Hesabım
    Child's Play, İkinci Kez Posterinde "Toy Story"ye Gönderme Yaptı!

    Child's Play'den yeni bir poster yayınlandı.

    Mark Hamill'in sesiyle hayat bulacak olan Chucky'nin yeni bir uyarlaması olan Child's Play'den bir poster yayınlandı. Posterde, daha önceki posterde olduğu gibi Toy Story'ye gönderme yapıldığı görülüyor. Child's Play'in posterinde Chucky'nin Slinky isimli köpeği ızgara yaptığını görüyoruz...

    1980'li yıllardan beri korku kültürünün popüler isimlerinden biri olan Chucky'yi tekrar hayata döndürecek olan Child's Play'den yeni bir poster yayınlandı. Posterde Chucky'nin Toy Story'deki Slinky Dog karakterini pişirdiği görülüyor. Sosyal medya üzerinden yapılan poster paylaşımında "21 Haziran'da gerçekten neyin piştiğini bulun." sözlerine yer verildi. Aynı zamanda bu posterle birlikte Keanu Reeves'e de gönderme yapıldığı düşünülüyor. Reeves, Toy Story'de Duke Caboom karakterine hayat veriyor. Ancak John Wick'te en yakın dostunun köpeği olduğu biliniyor. Şimdilerde John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un sinemalarda gösterilmeye başlanmasının üzerine Chucky'nin köpek kızartması, bir tesadüf olmayabilir gibi görünüyor. Korku filmiyle aynı anda vizyona girecek olan Toy Story'nin gişede Child's Play'i yenmesi öngörülüyor, ancak sosyal medyada ona karşı yürütülen bu savaştan galip çıkamayacak gibi görünüyor.

    Chucky'yi yeniden hayata döndürecek olan korku filmi Child's Play'in konusu ise şöyle: Küçük Andy, doğum gününde annesinden güzel bir hediye alır. Bu, her çocuğun hayallerini süsleyen Buddi marka bir bebektir. Ancak bu bebeğin sakladığı dehşetten ne anne, ne de küçük Andy haberdardır. Bu bebeğin içinde yüklü olan yazılım hatalı üretilmiştir. Bu da bebeğin öğrenme sınırlarını ortadan kaldırmıştır. Çok tehlikeli değilmiş gibi görünen bu durum, bebeğin şiddeti öğrenmesi ile değişecektir. Artık oyuncak bebeğin şiddet eğilimleri aile üyeleri için oldukça tehlikeli olacaktır... Filmin yönetmen koltuğunda korku türündeki Polaroid filmiyle tanınan Lars Klevberg oturuyor. Senaryo ise Don Mancini'nin yaratıcısı olduğu orijinal filmlerden uyarlanarak Tyler Burton Smith tarafından kaleme alındı. Child's Play'in oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında Legion dizisindeki performansıyla beğenileri kazanan Aubrey Plaza; Star Wars serisinin Luke Skywalker'ı usta oyuncu Mark Hamill; Animal House, Hart of Dixie, Van Wilder, The Good Fight gibi yapımlardan tanıdığımız Tim Matheson; If Beale Street Could Talk, Widows, Hotel Artemis, Atlanta gibi yapımlarda karşımıza çıkan Brian Tyree HenryGabriel BatemanDavid Lewis gibi isimler bulunuyor.

    Child's Play'in ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor. Ancak yurt dışında Toy Story 4 ile birlikte 21 Haziran'da sinemalarda gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top