Hesabım
    Dan Aykroyd, 60'larda Geçen Ghostbusters Senaryosu Yazıyor!

    Dan Aykroyd, senaryo çalışmasıyla ilgili açıklama yaptı.

    Ghostbusters evrenine yeni bir filmin dahil olabileceği resmi olarak açıklandı. Bu film Ivan Reitman'ın yönetmenliğini üstlendiği orijinal Ghostbusters filmlerinin oyuncuları arasında bulunan Dan Aykroyd'un imzasıyla senaryoya dökülüyor. Aykroyd, senaryosuyla ilgili açıklama yaptı.

    Bilindiği üzere Dan Aykroyd, 1984 ve 1989 yıllarında gösterime sunulan orijinal Ghostbusters filmlerinin senaryosunu kaleme alan isimdi. Aykroyd'un senaryosunu filmleştiren kişi ise Ivan Reitman olmuştu. Bunun ardından 2016 yılında bir kadın başrollü Ghostbusters filmi çekilmiş ve Aykroyd'un karakterleri baz alınarak senaryosu oluşturulmuştu. Ancak bu film bir devam filmi olarak görülmedi. Ayrıca 2020 yılında izleyicileriyle buluşması beklenen ve çocuk başrollü olan Jason Reitman yönetmenliğindeki bir Ghostbusters devam filmi için hazırlıklar devam ediyor. Şimdi ise Dan Aykroyd, 1960'lı yıllarda geçen bir Ghostbusters film senaryosunu kaleme aldığını açıkladı. Bill Murray'li filmlerin geçmişine giden senaryo hakkında Aykroyd şu sözleri sarf etti: "1969 New Jersey'sinde buluştukları bir Ghostbusters High senaryosu yazdım. Önümüzdeki beş yıl içerisinde bunu mümkün olduğunda kaliteli bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Bu bir televizyon projesi olabilir, bunun için anında Jason Reitman'ı düşündüm. Proje onun masasında bulunuyor, ama şimdiki projeyle arasında yıllar var. Bu senaryo geçmişe gitmek için temiz bir fikri içeriyor. Üç ana karakteri birer ergen olarak düşünün! Ghostbusters için en az iki farklı konseptimiz var. Ardından mükemmel adım olması için ilerlediğimiz ve geçmişe döneceğimiz filme göz atacağız."

    Bilindiği üzere Dan Aykroyd'un üç ana karakter olarak bahsettiği kişiler Bill Murray'in Peter Venkman'ı, Harold Ramis'in Egon Spengler'ı ve Dan Aykroyd'un Raymond Stantz'i olarak tanınıyor. Ancak bu karakterlerin ergenliğine gideceğimiz film ya da dizinin hazırlıklarına ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor. Jason Reitman'ın yönetmeni olacağı Ghostbusters devam filmi için ise oyuncu seçmeleri sürüyor. Şimdiye kadar eklenen isimler arasında Finn WolfhardMckenna Grace ve Carrie Coon bulunuyor. Yeni nesil Ghostbusters filminin izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 yılında buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top