Hesabım
    Benedict Cumberbatch'li Ertelenen "The Current War" Vizyona Girecek!

    The Current War'un hakları sonunda geri alındı.

    Benedict Cumberbatch'in Thomas Edison'a hayat verdiği The Current War hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Dağıtım hakları nedeniyle 2017 yılından bugüne sürekli ertelemelere maruz kalan The Current War'un vizyona girmesine karar verildi ve vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu.

    2017 yılında Uluslararası Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan, ancak bunun ardından bir daha haber alınamayan The Current War'un sonunda vizyona gireceği duyuruldu. Benedict Cumberbatch, Michael Shannon, Tom HollandNicholas Hoult gibi isimleri bir araya getiren The Current War, bilindiği üzere uzun süredir haklarını geri alabilmek için uğraş veriyordu. Cinsel istismar suçuyla yargılanan Harvey Weinstein'ın şirketi The Weinstein Company'nin batmasının ardından vizyona girmeyi başaramayan The Current War, bu kez vizyona girecek. The Current War'un vizyon tarihi olarak ise 4 Ekim 2019 tarihi seçildi. 4 Ekim'de sayılı sinemada vizyona girecek olan The Current War 11 Ekim'de daha geniş çaplı şekilde gösterilmeye başlanacak. Benedict Cumberbatch'in Thomas Edison'a, Nicholas Hoult'un ise Nikola Tesla'ya hayat verdiği The Current War'un konusu ise şöyle: Endüstriyel çağın başlamasına neden olan Edison ise Tesla arasındaki kıyasıya rekabeti hikayesinin odağına alan The Current War, tarihin en önemli olaylarından biri olan elektrik ampülünün icadını konu ediniyor. Tarihe elektrikte alternatif akımın kullanımına öncülük eden isim olarak geçen George Westinghouse, Tesla'nın desteğini alacaktır. Çünkü Westinghouse'a göre Edison, icadı konusunda ölümcül hatalar yapmıştır. Tesla ve Westinghouse, alternatif akımla ilgili büyük bir bahse girer.

    Filmin oyuncu kadrosunda Doctor Strange ve Sherlock yapımlarıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Benedict Cumberbatch; X-Men serisinde Beast olarak karşımıza çıkan ve Tolkien'de J.R.R. Tolkien'in canlandıran Nicholas Hoult; Midnight Special, Suyun Sesi, Take Shelter, The Little Drumer Girl gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Michael Shannon; Marvel Sinematik Evreni'nin Spiderman'i Tom HollandFantastic Beasts and Where To Find Them ile tanıdığımız Katherine WaterstonTuppence Middleton gibi isimler yer alıyor.

    The Current War filminin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top