Hesabım
    "Terminator: Dark Fate"in İlk Posteri Yayınlandı!

    Terminator: Dark Fate'ten poster yayınlandı.

    Terminator serisinin merakla beklenen yeni filmi Terminator: Dark Fate'in ilk posteri sinemaseverlerle paylaşıldı. Ülkemizde Terminatör: Kara Kader adıyla vizyona girecek olan filmin posteride Sarah Conor'ın dönüşünü görme imkanı yakalıyoruz. "Welcome to the day after judgement day" sloganıyla birlikte yayınlanan poster, Terminator 2'nun ardından gelen filmlerin yok sayıldığını belirten sözlere yer veriyor.

    Bilim kurgu türündeki Terminator: Dark Fate devam filminden ilk poster paylaşıldı. Linda Hamilton'ın canlandırdığı efsanevi Sarah Conor karakterine posterde yer verildiği görülüyor. Arnold Schwarzenegger'in T-800 olarak dönüş yaptığı Terminator: Dark Fate filminin bilindiği üzere Perşembe sabah saatlerinde Amerika'da ilk fragmanı yayınlanacak. Türkiye saatiyle ise öğle saatlerinde fragmanı izleme imkanı yakalayacağız.

    Bilindiği üzere James Cameron yıllar sonra serinin haklarını eline alarak, yeniden hayranların ve kendisinin isteklerine yönelik bir film çekebileceğini resmi olarak duyurmuştu. Terminator: The Judgement Day'in ardından gelen filmleri saymayacak olan ve ikinci filmin ardından yaşananları konu edilecek olan filmin, Terminator 2'nun ardından gelen filmleri telafi edebileceği söyleniyor. Terminator: Dark Fate'in yönetmen koltuğuna Deadpool'un yönetmeni Tim Miller oturuyor. Filmin senaryosunu Nolan'ın Batman filmlerinin senaryosuna imza atan David S. Goyer, usta isim James Cameron, Justin Rhodes ve Billy Ray kaleme alırken filmin oyuncu kadrosunda  Blade Runner 2049Black Mirror ve Halt and Catch Fire yapımlarından tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Mackenzie DavisBefore I Fall, Rock of Ages gibi yapımlardan tanıdığımız Diego Boneta; 2091, Lady, La Vendedora de Rosas dizilerinden hatırladığımız Natalia Reyes gibi isimler yer alıyor.

    Terminator: Dark Fate'in ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Kasım 2019'da buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top