Hesabım
    Renee Zellweger, Eğer Çekilirse Yeni Bridget Jones Filminde Rol Alacağını Söyledi!

    Yeni bir Bridget Jones filmi gelebilir!

    Bridget Jones's Baby filminin dünya çapında yakaladığı başarının ardından seriye ara verilmişti. Ancak başrol oyuncusu yıldız isim Renee Zellweger, yeni bir film çekilecek olursa seve seve teklifi kabul edeceğini belirtti. Ayrıca Zellweger, esprili yanıtlar vermeyi ihmal etmedi.

    The Talk mikrofonlarına konuşan Renee Zellweger, ona yöneltilen sorulara yanıt verdi. Son zamanlarda What/If dizisiyle gündeme oturan Zellweger'ın en bilindik rolü Bridget Jones olmuştu. Dolayısıyla Bridget Jones ile ilgili sorular yöneltildi. Yeni bir filmin gelip gelmeyeceği sorulduğunda ise Zellweger şu sözleri sarf etti: "Bridget Jones: Menapoz. Hayır, Helen'in (Fielding) kitabı yazdığını biliyorum ve bu karakteri seviyorum. Yani demek istediğim, eğer beni çağırırlarsa koşarak giderim. Başka bir film olmasını umut ediyorum. Onu seviyorum. Çok eğlenceli biri." Eğer kitabın ardından yeni bir Bridget Jones filmi gerçekleştirilirse, beyaz perdeye aktarılan dördüncü film olmuş olacak. Bilindiği üzere 2016 yılında son film Bridget Jones's Baby filmi izleyicileriyle buluşmuştu. Filmin konusu ise şöyleydi: 10 yıl önce Mark Darcy ile mutlu sonda bıraktığımız Bridget Jones, şimdi karşımıza 40'lı yaşlarında boşanmış ve hayata yeniden atılan, bekar bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Darcy ile ayrıldıktan sonra haber yapımcılığı işine daha sıkı sarılan, çevresini eski ve yeni arkadaşlarıyla donatan Jones'ta belki de değişmeyen tek şey sakarlığı. Her şey kontrol altındaymış gibi görünürken Bridget başına çorap örmeyi başaracak mıdır? Üstelik bu kez Bridget hamiledir ve doğuma dek çocuğun babası belirsizdir. İki aday arasındaki Bridget eski aşkını mı yeni sevgilisini mi seçecektir? Sharon Maguire'in yönetmenliğini yaptığı filmde Renee Zellweger'a  Colin FirthPatrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma JonesEmma Thompson gibi isimler eşlik ediyordu. Serinin diğer filmleri ise Bridget Jones's Diary ve Bridget Jones: The Edge of Reason'dan oluşuyordu. Romantik komedi türündeki filmler Hollywood'un en eğlenceli serilerinden biri olarak kabul görüyor.

    Bilindiği üzere Renee Zellweger'ın önemli bir projesi bulunuyor. Bu proje ise Judy Garland'in hayatının belirli bir dönemini konu edinecek olan Judy filmi. Filmin izleyicileriyle 27 Eylül'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top