Hesabım
    Jennifer Kent İmzalı “The Nightingale”den İlk Fragman Geldi!

    Aisling Franciosi başrollü “The Nightingale”in ilk fragmanı yayınlandı.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren ve festivalden iki ödülle ayrılan bağımsız drama ve gerilim filmi “The Nightingale”in ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “The Fall” dizisiyle yıldızı parlayan Aisling Franciosi, “Hunger Games” serisinden hatırladığımız Sam Claflin, Baykali GanambarrDamon HerrimanCharlie Shotwell ve Ewan Leslie gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda ise 2014 yılında korku filmi “The Babadook” ile övgülere ve ödüllere boğulan Avustralyalı yönetmen Jennifer Kent oturuyor.

    Senaryosu da yönetmen Kent tarafından kaleme alınan filmin konusu şöyle: 1829 yılında İngiliz bir asker, Claire’nin (Aisling Franciosi) ailesine karşı korkunç bir suç işler. Claire ailesine yapılanlara karşı intikam almak ister ve askeri Tasmanya’nın ıssız, yabani bölgeleri boyunca kovalar. Bu sırada da Aborjinli Billy’den (Baykali Ganambarr) yardım ister. Billy de onun gibi geçmişi şiddet dolu travmalara sahip bir takipçidir.

    “The Nightingale” Amerika’da 2 Ağustos tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top