Hesabım
    Jesse Eisenberg’lü “The Art of Self-Defense”den Yeni Fragman!

    Jesse Eisenberg başrollü “The Art of Self-Defense”in yeni fragmanı geldi.

    Zombieland”, “The Social Network” ve “Now You See Me” gibi filmlerle tanınan Oscar ve Altın Küre adayı başarılı aktör Jesse Eisenberg’ü başrolüne yerleştiren kara komedi filmi “The Art of Self-Defense”in yeni fragmanı sinemaseverlerin huzuruna sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Alessandro NivolaImogen PootsSteve Terada ve Phillip Andre Botello gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz Mart ayında South by Southwest Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgülere boğulan filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2014 yapımı Mary Elizabeth Winstead başrollü “Faults” ile hatırlanan Riley Stearns üstleniyor.

    “The Art of Self-Defense”, bir gece saldırıya uğramasının ardından kendisini savunmak için karate öğrenmeye karar veren bir adamın hikayesini konu ediyor. Kırılgan bir adam olan Casey’nin hayatı, bir gün sokakta saldırıya uğramasının ardından bambaşka bir hal alır. Yaşadığı saldırı sonrası gururu kırılan Casey, özellikle akşamları dışarıda olmaktan korkar hale gelir. İçine düştüğü bu sıkıntılı durumdan kurtulmak isteyen Casey, kendini korumayı öğrenmek için bir şeyler yapmak ister. Bunun için savunma sanatlarını öğrenmeye karar veren genç adam, soluğu Sensei isimli karate dersleri veren adamın yanında alır. Daha önce karate hakkında hiçbir şey bilmeyen Casey, gizemli bir adam olan öğretmeni sayesinde bilmediği bir dünyaya adım atar. Akıl hocası ile birlikte hem korkutucu hem de eğlenceli bir yolculuğa çıkan Casey, bu süreçte dünyanın ne kadar şiddet dolu bir yer olduğunu keşfeder.

    “The Art of Self-Defense” Amerika’da 12 Temmuz tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top