Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood" Filminden Hangi Oyuncular Çıkarıldı?

    Tarantino'nun yeni filminde bazı oyuncuların sahneleri tamamen kesildi.

    Cannes Film Festivali'ne damgasını vuran Quentin Tarantino'nun son filmi Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı. Bu bilgilere göre filmden bazı oyuncuların sahneleri tamamen çıkarıldı. İlk kez geçtiğimiz günlerde Cannes izleyicileriyle buluşan filmden tam beş oyuncu çıkarıldı.

    Leonardo DiCaprioBrad Pitt ve Margot Robbie'nin başrolünü paylaştığı Once Upon A Time In Hollywood'dan birçok oyuncunun çıkarıldığı ortaya çıktı. Cannes Film Festivali'nde gösterilmesi için kurgusu hızlı bir şekilde bitirilen filmden oyuncuların sahnelerinin kurguda gereksiz bulunup atıldığı iddia edildi. Bunu fark edenler ise eleştirmenler oldu. Sahnelerin 2 saat 39 dakikalık süresiyle yeterinde uzun olduğu düşünüldüğü için o sahnelerin filmden çıkarıldığı tahmin ediliyor. Filmde görülemeyen isimler arasında Westworld ve X-Men filmlerinin yıldızı James Marsden, James Remar, Tim RothMichael Madsen ve Danny Strong'un bulunduğu söylendi. Ayrıca paylaşılan bir diğer bilgiye göre geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren usta oyuncu Burt Reynolds filmde yer alabilirdi. Görme engelli ve çiftlik sahibi birini canlandırması beklenen Reynolds'ın asistanına filmin senaryosu ulaşmıştı. Tarantino'nun onunla görüşme yapması beklenen sırada Reynolds kalp krizi geçirerek yaşama veda etti. Tarantino bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Üç farklı insandan onun hayatını kaybetmeden hemen önce yaptığı son şeyin asistanıyla birlikte filmin senaryosunu okumak olduğunu duydum. Ardından banyoya gitmiş ve kalp krizi geçirdiği an o zamanmış." Filmde Burt Reynolds'ın canlandıracağı karakterin yerine hangi oyuncunun konulduğu bilinmiyor.

    Cannes Film Festivali'nin yarışma kategorisinde yer alan Once Upon A Time In Hollywood'un konusu ise şöyle: Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Tate'in dört arkadaşı Charles Manson tarikatına üyedir. Manson'ın olaya dahil olması filmin gidişatını belirleyecektir.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos'ta buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top