Hesabım
    DC'nin Super Pets Filmi İleri Tarihe Alındı

    DC bünyesinde yeni bir proje geliştiriliyor.

    DC çizgi romanlarından uyarlanarak Warner Bros işbirliğinde hayata geçirilmesi beklenen Super Pets animasyon filmi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Warner Bros, filmi bir süreliğine erteleme kararı aldı. Animasyon filminin yeni vizyon tarihi de açıklandı.

    DC'nin tüm çizgi roman uyarlamalarının olduğu gibi Super Pets filminin de Warner Bros Stüdyoları işbirliğiyle hayata geçirilmesi bekleniyordu. Ancak stüdyo, animasyon filmini erteleme kararı aldı. Süper kahraman evcil hayvanları hikayesinin odağına alacak olan film, eğer her şey yolunda gitseydi 21 Mayıs 2021'de izleyicileriyle buluşacaktı. Ancak Super Pets'in yeni tarihi 22 Mayıs 2022 olarak belirlendi. Filmde Süperman'in köpek dostu Krypto bir süper kediyle birlikte yeni maceralara yol alacaktır. Yanlarına da Batman'in tazısı Ace, Supergirl'ün atı Comet, Wonder Woman'ın kangurusu Jumpa, Flash'ın süper hızlı kaplumbağası Whatzit, Aquaman'in deniz atı Storm, iki süper güce sahip maymun olan Gleek ve Beepo'yu alarak sıra dışı bir maceraya atılmaları beklenen Super Pets'in yönetmen koltuğuna The Watch, Lego Batman Filmi, The Internship, Oyunbozan Ralph gibi yapımların senaryosuna imza atan Jared Stern ile Penn Zero: Part Time Hero, Oyunbozan Ralph'in senayosunu kaleme alan Sam Levine oturacak. Super Pets'in senaryosunu ise Lego Batman Filmi, Lego Ninjago FilmiWhen We First Met filmlerinde imzası bulunan John Whittington ile Jared Stern kaleme alıyor.

    Filmin seslendirme kadrosunda kimlerin yer alacağı gibi bilgiler henüz Warner Bros ve DC tarafından paylaşılmadı. Ayrıca herhangi bir görsel de bulunmuyor. Diğer bir deyişle stüdyo film için programlarında bir boşluk yaratamıyor gibi görünüyor. Ancak yeni vizyon tarihi olarak 22 Mayıs 2022 belirlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top