Hesabım
    Anthony Hopkins’li “The Virtuoso” Kadrosunu Şekillendiriyor!

    Gerilim filmi “The Virtuoso” kadrosuna dört yeni ismi kattı.

    Oscar ödüllü usta aktör Anthony Hopkins’in kadrosunda yer aldığı gerilim filmi “The Virtuoso” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Ray Donovan” dizisinden hatırladığımız Eddie Marsan, iki Emmy adaylığı bulunan David Morse, geçen sene “Mandy”de boy gösteren Richard Brake ve “Cobra Kai”den tanıdığımız Diora Baird filmin kadrosuna dahil oldu.

    Inhumans” dizisiyle yıldızı parlayan Anson Mount ve 2006 yapımı “Candy”den hatırladığımız Abbie Cornish’in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yönetmen koltuğuna Nick Stagliano otururken, senaryoya James C. Wolf imza atıyor. Çekimlerine başlanan filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    Film, akıl hocasına (Anthony Hopkins) olan borcunu ödeyebilmek için yeni bir görev üstlenen profesyonel bir suikastçıya (Anson Mount) odaklanıyor. Hedefinin izini sürmek ve öldürmekle görevlendirilen suikastçıya, diğer görevlerinin aksine bu görevi için fazla istihbarat verilmez. Hedefinin ne ismi ne de fotoğrafı verilir, yalnızca saat beşte küçük bir kasabadaki bir lokantada olacağı söylenir. Virtüöz, avını bulmak ve görevini tamamlamak için insan avına başlar. Hedefi, lokantadaki herhangi bir müşteri olabilir: Buna lokantanın gizemli garsonu (Abbie Cornish) da dahildir. Garson, suikastçının aradığı av olmasa bile görevi tehdit edebilecek ve adamın hayatını tehlikeye sokabilecek bir dikkat dağınıklığına sebebiyet vermektedir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top