Hesabım
    Annabelle Wallis’li Bilim Kurgu Filmi “Warning”den İlk Kare!

    “Warning”in yönetmen koltuğunda Agata Alexander oturuyor.

    Annabelle”, “Mumya” ve “Yakalandın!” gibi filmlerden tanıdığımız yükselen yıldız Annabelle Wallis’in başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve gerilim filmi “Warning”den ilk kare görücüye çıktı.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda 2011 yapımı “Ben Dört Numara”dan hatırladığımız Alex Pettyfer, “Hung” dizisinin üç Altın Küre adayı yıldızı Thomas Jane, geçtiğimiz sene “Midnight Sun”da izlediğimiz genç yıldız Patrick Schwarzenegger, “En İyi Arkadaşım Evleniyor” ve “An Ideal Husband” filmleriyle iki kez Altın Küre’ye aday gösterilen İngiliz aktör Rupert Everett, Polonya’nın Oscar adayı “Soğuk Savaş” ile yıldızı parlayan Tomasz Kot, “Oyun Gecesi”nde boy gösteren Kylie Bunbury, 2016 yapımı “Raw” ile tanınan genç aktris Garance MarillierAlice EveBenedict SamuelCharlotte Le BonToni Garrn, Richard Pettyfer ve Annabel Mullion gibi isimler yer alıyor.

    Çekimleri tamamlanan filmin yönetmen koltuğunda Agata Alexander otururken, senaryoya yönetmen Alexander ile birlikte Rob Michaelson ve Jason Kaye imza atıyor. Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Warning”, birbiriyle bağlantılı kısa hikayelerle yalnızlığı, hayatın ve ölümün anlamını irdeliyor. Yakın gelecekteki Dünya’da geçen bu hikayelerde birbirinden tamamen farklı hayatlar çarpışıyor. Filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top