Hesabım
    "Sonic The Hedgehog" Vizyon Tarihi Ertelendi!

    Kirpi Sonic'in vizyon tarihi ileri bir döneme alındı.

    Jeff Fowler'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Sonic The Hedgehog'un ertelendiği resmi olarak duyuruldu. Bilindiği üzere Kirpi Sonic'in tasarımları, video oyununun hayranları tarafından sevilmemişti. Bunu dikkate alan yönetmen, Sonic'i yeniden tasarlatma kararı almıştı. Filmin revize edilebilmesi için daha fazla süreye ihtiyaçları olduğu belirtildi.

    Jim Carrey ve James Marsden'ın başrolünde yer aldığı, Sonic The Hedgehod'un vizyon tarihi 8 Kasım 2019 olarak belirlenmişti. Ancak Sonic'in dalga konusu olması üzerine filmin yönetmeni Jeff Fowler filmin revize edilmesine karar vermişti. Bunun üzerine Sonic'in tasarımlarının değiştirilmesi için birkaç ay daha filmin üzerinde çalışılması gerektiği belirtildi. Bu nedenle filmin tarihi 14 Şubat 2020 olarak belirlendi. Bilindiği üzere Sonic'in tasarımının dişlere sahip olması, gözlerinin küçük olması, bacaklarının fazla uzun ve kaslı olması sosyal medya üzerinden dalga konusu haline gelmişti. Yeniden yapılacak tasarım ile Sonic, çizgi film ve video oyunundaki haline yaklaştırılacak.

    Sonic The Hedgehog'un konusu ise şöyle: Film, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Kirpi Sonic'in seslendirmesini Ben Schwartz üstleniyor. Filmin yapımcılığını Deadpool filmlerinin yönetmen koltuğunda bulunan Tim Miller üstleniyor. Filmin senaryosunu ise Patrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel gibi isimler kaleme aldı.

    Sonic The Hedgehog'un yeni vizyon tarihi olarak belirlediği tarih olan sevgililer gününde, bilindiği üzere Kingsman serisinin üçüncü filmi Kingsman: The Great Game ile Lakeith Stanfield'li The Photograph de izleyicileriyle buluşacak. Bu filmlere bakıldığı zaman Sonic The Hedgehog için belirlenen yeni vizyon tarihinin son derece uygun olduğu görülüyor. Filmin yeni vizyon tarihi henüz ülkemizde belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top